Besiktning

Idag har husvagnen varit på besiktning. Den gick igenom helt u a, vilket var skönt eftersom vi ska ha den med oss till Uppsala på festen i morgon. Skönt att ha med sig sin egen säng och sina egna prylar eller hur?

I morgon ska vi upp kl 8. Sen ska sambon ut och mocka rent två hästboxar och jag ska bädda rent i Linnéas säng. För där ska Emma sova när hon bor hos oss och sköter om våra djur när vi är iväg. Hon är en klippa våran Emma som ställer upp och tar hand om djuren och alltid är så glad och positiv. Emma är Zorro och Zeldas förra matte och jätteduktig med djur.

Idag har sambon bytt till vinterdäck på Saaben som vi ska åka i i morgon. Det känns tryggt eftersom det skulle bli snökaos i Stockholmsområdet i morgon.  Borde egentligen ha bytt till vinterdäck på husvagnen också men det hanns inte med idag. Han har jobbat med feber i kroppen min kära sambo så jag tycker han har varit så duktig.

En annan som varit duktig är yngste sonen som räknat jättemånga sidor i sin mattebok när han varit här.

Nu ska jag läsa en alltför sen godnattsaga för sonen och sen ska jag natta sambon.

På återhörande!

Morgon

Denna dag började med att Max fick tag i burken med fiskmat och drog ut det över hela trappen, sen var han och slickade i Mattias frukost - då fick han gå ut bestämde jag. Ingen av dom andra katterna hinner hälften så många hyss som han gör.

I dag ska jag dammsuga och torka golven och tvätta de återstående mattorna. Sen ska jag fortsätta att organisera våra pärmar med allsköns viktiga papper. Så vi tillslut blir en sån där ordningsam familj som vet exakt var vi har allt. Det är i allafall en målsättning.

Funderar starkt på om jag ska ta mig i kragen och måla badrumsfönstrena invändigt. Det skulle behövas, är jag ändå i farten med detta så kan jag lika gärna ta sovrumsfönstret också så kan sambon få skruva upp den nya gardinstången sen. Den som sitter där idag är en träfärgad mormorsstång med svarvade träknoppar... inte min stil precis. Så upp kommer nu en svart smidesstång i stället. Kan ni tänka er att den vi har nu har dom placerat så konstigt så ska man ha en gardinkappa i den så täcker den inte hela fönstret. Suck! Men det blir fint med nytt runt fönstrena i allafall så kan jag pynta och göra fint där.

Vi har bestämt oss för att renovera klädkammaren innan vi renoverar sovrummet. För mycket av de kläder som förvaras i sovrummet just nu ska ju förvaras i klädkammaren sen när den är klar.... SÅ nu vet ni lite mer om mitt sovrum.... Intressant va??  ;)))

Anledningen till att jag är disciplinerad och bloggar nu är att nästa punkt på min lista är dammsugning... det gillar jag inte men det måste göras så därför säger jag  so long just nu....
Tjingeling!

Mycket nu.....

Har bestämt mig för att få ordning på allt som det inte är ordning på.... och det känns som det är det mesta just nu.
Tvätthögar, papper som ska sorteras, golv som ska dammsugas, räkningar som ska betalas mm mm

Nån som känner igen sig. Det är märkligt tycker jag hur allt bara kan gro igen på en gång - men det är väl så när man bor och renoverar i samma hus. Jag tycker man inte gör annat än kånkar möbler fram och tillbaks.... hittar nya tillfälliga lösningar för möbler som egentligen borde vara nån annanstans men hmmmm ja det fattas rum för oss helt klart.

Vi åkte i somras förbi en helt tom, stor (och jag menar verkligen STOR) sekelskiftesvilla i trä. Kan tänka mig att den innehöll sisådär 8-10 rum.  Sambon luskade ut vem som rådde om den och pratade med honom också. Han skulle fundera och prata med sina söner om han ev. ville sälja. Vi skulle höras efter jul. Detta är ju också en gård - ännu mer "på landet" (läs i bushen) än vad vi bor nu. Men med ett sagolikt läge vid vatten och med underbara åkrar runt omkring. Naturligtvis ett litet sött stall fanns det också och ett litet extra hus intill.

Vi vill ha och behöver det huset... kan tänka mig att det behövs renoveras där också men vi har ju vanan inne... få se vad framtiden bär med sig... annars får vi väl bygga ut vårt hus här på Målda. Det är också en tänkbar lösning.

Nu ska jag återgå till städningen. Vi har 3 rum, kök och två hallar, ett badrum (det andra under renovering) och en tvättstuga. Det känns som jag är överallt och plockar och fixar.

Sambon är i Gävle idag och håller kurs för idrottslärare. Längtar efter honom men det blir nog sent för honom ikväll för när han kommer från Gävle ska han till travbanan på hovslagarkurs. Där är han inte lärare utan kursdeltagare.Arg så jag spricker!!!

Nu är jag arg! SÅ där riktigt ARG!!! Som jag sällan blir (kan ju bli smågrinig och irriterad - men nu är det allvar)!

Har just haft en sammandrabbning med några mycket modiga farbröder - alla med vapen i hand. Jägare kallas dom visst. Jag bor på en liten gård. Inte mitt i skogen precis vi har grannar ganska nära. Men idag marscherade ett gäng gubbs in på min gård och sa att dom var ute efter att skjuta en skadad räv. Jag trodde ju i min enfald att det var nån stackare som blivit påkörd i trafiken eller som möjligen var sjuk och skadad... ja av skabb eller nåt. MEN så var inte fallet. Det var nämligen så att dom här jägarna var ute efter att skjuta räven och missade så dom trodde dom skadat honom. Det gick upp för mig lite sent att det var så det förhöll sig... men bättre sent än aldrig tänkte jag, drog på mig storstövlarna och marcherade ut över mina åkrar för ett par ord med gubbarna. Den ena av dom stannade. Jag frågade vilka regler som egentligen gäller när det gäller jakt i områden där det bor folk. Fick mycket svävande svar, alltifrån att "rävar är ju sååå farliga för dom tar rådjurens ungar" (läs konkurrerar med jägare),  "markägare brukar upplåta sina marker för jakt på räv" (jaha men det har jag inte gjort),  mm mm.

Jag undrade vad det är för regler som gäller för att skjuta där det bor folk?? Tänk om mina barn är ute och leker på åkern eller i skogsdungen intill??? Mina hundar var hysteriska efter skottet för att inte tala om hästarna.... Katterna var inne som tur var - törs jag släppa ut dom alls i fortsättningen??? Får man verkligen gå så nära inpå och skjuta?? Vilka regler gäller? Gick in på Jägarförbundets hemsida för att bringa klarhet.... inget svar... bara lovordande artiklar över alla dessa modiga män som skjuter rävar. Mailade en fråga.... Hoppas på svar...

I morgon ska jag prata med polisen! SÅ det så! Jag tror dom här gubbarna är ute på olagligheter, För dom var så måna om att dra ett streck över allt om dom lovade att hålla sig borta från mina 3 ha åker.... Det lovade INTE jag! Jag ska baske mig kolla med polisen! Jag är SÅ trött på såna här människor som inte kan bete sig civiliserat och hålla sig till lagen!

Nu är Helén ARG!

Hästar och lera....

Man säger att grisar är smutsiga och lortaktiga. Men jag undrar vad man då kan kalla våra hästar?

Igår hade dottern med sig varmblodet Hero på dressyrlektion på ridklubben. Hästtransporten vi brukar hyra hos Granngården var inte tillgänglig förrän senare så hon red ner Hero till ridskolan med min tappre sambo som promenadkompis. En promenad på en timme. Sen fick Hero stå och vila sig i en dryg timme innan lektionspasset. Det var första gången han var med till ridskolan och vi var SÅ stolta över både honom och dottern. Hero var så blankryktad i sin svarta hårrem så han glänste. Han gick med halsen vackert böjd och försökte lära sig vad matte försökte säga åt honom.

När lektionspasset var slut var han rejält svettig och fick svampas av och med täcke på ryggen skulle han sedan in i transporten. Något som sist det begav sig tog... ja sisådär 1 ½ timme. Så vi hade bett den underbare ridläraren Kent om hjälp. Han är duktig på att få in trilskade hästar i transport, något vi fått erfara när vi haft det envisa lilla russet Grymling med oss till ridskolan.

Sambon ledde Hero och Kent skulle stå bakom och fösa om det skulle behövas. Nu gjorde det inte det. Hero gick rakt in i transporten utan krusiduller och utan dramatik. Det ska ta max en minut att lasta en häst sa Kent. Så även här var vi så stolta över vår Hero.

Väl hemkommen blev det extra allt på matbordet för Heros del. Extra Kraft, extra hö och några extra äpplen också. Fin och välryktad stod han i sin box och mumsade under tiden som husse fyllde på nytt vatten. Jag tog in både Heros och Grymlings grimmor för tvättning sedan las dom på elementet för torkning under natten.

När jag skulle släppa ut hästarna var Hero inte minsta hungrig. Han marscherade långsamt ut med blank fin hårrem, ren grimma och gjorde vaddå??? Jo ho då... han rullade sig i den värsta leran han kunde hitta i hagen.... två gånger tom. Så nu ser han ut som en skimmel med lerig grimma.... Suck....

Nå.... han är ändå världens vackraste varmblod.... så det så.... och så har han en berömd farfar också..

Ny dag nya möjligheter

I natt har det varit frost. Funderar på om det är dags att plocka in rosorna jag har i kruka nu. Förra hösten stod de ute tills de var översnöade men klarade sig och blommade ändå med full kraft denna sommar... kanske det är så man ska göra... eller så ska man inte utmana ödet två gånger i ros-misskötsel.

Jag undrar över en sak... Jill Johnsson har ju gjort en cover på Olivia N-J Hopelessly Devoted. På den version jag har sjunger människan ..... "my eyes is not the first to cry"..... nu är jag ju svenska/mattelärare och inte engelskalärare - men nog heter det väl....."my eyes are not the first to cry". När jag som bäst satt och funderade på detta spelade dom låten med Jill på radion och då sjunger hon ARE.... så jag var tvungen ta fram min version som jag laddat ner från telia och i min telefon för dyra pengar och där sjunger hon IS........ 

Nu till funderingen då.... hon måste ju upptäckt misstaget och gjort en ny version?!?.... eller? Men det konstigaste är väl ändå.... hur kan man släppa en platta utan att korrekturläst/lyssnat på varenda liten stavelse... det fattar inte jag....

Kanske är detta med att göra skivor inte nån big deal för vissa så man bryr sig kanske inte... inte vet jag...

Tro nu inte att jag inte gillar Jill (ha ha... vitsigt) jag tycker hon är en fantastisk artist och min sambo får ofta maka på sin Robert Johnssons dodonk dodonk dodonk wääääääää musik för att jag ska lyssna på Jill...... desperado.... a little bit more.... angel of the morning.... hopelessly devoted mm...

Nu skiner solen, sambon har åkt till jobbet, yngsta dottern till skolan, jag är hemma med snuvig son, hästarna är utsläppta i hagen med en stor bal hö och katterna kom just in från sitt morgonbus ute....

Ska nog tvätta och vika tvätt idag.... lite skönt att ha det gjort när helgen närmar sig... är dock hes som en kråka idag... så det kanske blir en tyst helg här hemma.... ja iofs har vi ju två barn som kan tjoa...  men sambons öron lär ju få vila om jag är tyst... he he he....

In my car

Idag har jag spenderat 6 timmar i bilen. Har varit t o r till Uppsala över dagen för att följa med lilleman på läkarbesök. Nu är han här hos oss i nästan 2 veckor och det är helt underbart!

Store sonen har haft inbrott i sin bil.... vilket får mig att fundera över varför vissa inte kan låta bli att förstöra för andra människor. Man blir bara så ilsken! Han hade tur i oturen för han har en sån besynnerlig bil som batteriet laddar ur om det inte kopplas bort. Trots flera besök på verkstäder så har de inte lyckas hitta felet. SÅ denna bil står som tur var alltid utan batteri när den inte används.... så pga detta kunde de små skithögarna som gjorde inbrottet inte tjuvkoppla den, vilket de försökt göra. Ibland är det bra att ha lite halvgamla bilar med skavanker och besynnerliga fel.

Kommer osökt att tänka på en lärarkollega som för nåt år sen fick sin bil stulen och förstörd. Hon skaffade sig en annan bil och ett par veckor senare blev denna bil uppeldad på skolparkeringen. Båda gångerna var det äldre elever på skolan som utförde dåden. Kan bara tillägga att denna lärare blev så ledsen och knäckt att hon återkom aldrig i tjänst.

Ibland blir jag så trött över folks totala brist på civilkurage. Jag blir även så less på föräldrar som jamsar med sina ungar och inte ger dem en ordentlig uppfostran.

De flesta nya skolor jag jobbat på har haft skofritt inomhus. Eleverna tar av sig skorna i "tamburen" alltså. På en skola var det ett föräldrapar som tyckte detta var så löjligt så de kom in på skolan en dag och vandrade demonstrativt runt runt på skolan MED SKORNA PÅ för att visa sitt missnöje.... här kan man ju snacka om missriktat civilkurage som påminner om trotsiga 2 ½ åringar. Grejen var den att deras son ville inte ta av sig skorna.. So if you can´t beat him join him tänkte föräldrarna och klafsade runt på skolan utan egentligt ärende mer än detta.... moget!!!!

Nu har jag gnällt färdigt för idag... nu ska jag natta sonen och sedan sambon ;))

Tjofräs!

Underbart..........

I dag har jag ju som sagt legat febrig i sängen..... När sambon kom hem så hade han köpt glögg som han serverade mig i sängen. Sen lagade han en underbar pastarätt med färsk pasta och god sås, tillsammans med ett glas vin. Också detta åts i sängen.... Har jag inte en underbar sambo! Han är helt outstanding!

Sen gick vi ut till stallet. Sambon mockade och jag utfodrade hästarna. Sen släpptes dom in och jag lovar det var ingen rolig syn.... båda såg ut som leriga monster.... så det blev att borsta för allt vad vi var värd....

Nu har jag fyllt upp ett varmt skumbad till sambon och tänt levande ljus i badrummet så också han får ha det lugnt och skönt. Nu e de helg ;)))


Hero i sin box                      Grymling i sin

Attchooooo

Nu har den stora höstsnuvan brutit ut på allvar. Jag snörvlar och nyser. Är glad att jag fick lite målning gjord i går så jag kan bädda ner min febriga kropp med hyfsat gott samvete.... I helgen är barnen hos sin pappa så sambon och jag är ensamma hemma... ja så ensamma man nu kan bli med 5 hundar och lika många katter ;))

Det blev ingen glögg igår utan besök på ridskolan för att se dottern med häst hoppa i stället. Så glöggen och myset får bli ikväll istället. Sambon skulle handla både glögg och ett gott vin och god mat med sig hem..... sen är det helg!

Nu ska jag krypa ner i badet, sen i sängen. Hoppas det är nåt bra på TV annars får det bli nån film....

I övrigt vill jag bara säga att jag håller tummarna för Marc i BCN som ska bli pappa till lilla Ingrid idag, en alldeles speciell dag för dig Marc! Glöm inte skicka en bild på lillan sen....

Ha det gott!

Burr

Idag är det gråväder och duggregn ute.... katterna vägrar gå ut så dom fick jag tvinga... för att de snabbt skulle kunna göra ifrån sig ute...  Max valde att gå ända bort till hästhagen för att göra tvåan... Det gjorde han helt ogenerat framför två förvånade hästar som stod och mumsade på sitt morgonhö.

Idag har jag målat igen. En träfärgad kommod blev vacker i vitt och även pianostolen fick sig en strykning. Det känns som jag har hur mycket möbler som helst att vitmåla.. så där gammaldags shabby chict. Tycker det är snyggt jag!

Sen längtar jag efter glögg och jul.... just nu känns det kallt och ruggigt och jag tror jag ska skicka sambon ett mess och be honom köpa med sig lite glögg hem.... så kan vi tända lite ljus och mysa ikväll.... att det bara är torsdag bryr vi oss inte om alls...

I går kopplade rörmokaren rören till vår nya varmvattenberedare. Så nu finns det mycket varmvatten vilket behövs med två badande tjejer i huset (och en duschade man oxå för all del). Sen ska vi plocka ut den gamla och rostiga beredaren så ska jag måla och göra fint där den stått.... tänkte hänga för lite snyggt tyg så man inte ser alla "apparater" i källaren som numera även är tvättstuga....

Nej nu ska jag gå och måla omgång två på kommoden. Sen blir det nog ett varmt bad och lite siesta...

Ha de´


Creative

När jag precis börjat skriva dagens blogg så kom Max farande i luften, från skåpet där de har sina matskålar och landade rakt på tangentbordet. Vart den bloggen tog vägen vet ingen.... antingen far den runt i cyberspejs som en vilsen liten tanke från mig.

Bara att börja om alltså. Idag hade jag tänkt vara lite kreativ. Göralös är jag inte. Hade tänkt städa i tvättstugan idag. Fick in den nya (jag alltså ny i förhållande till den vi redan har) varmvattenberedaren med sambon och sonens hjälp igår. Så jag ska göra ren den så den blir riktigt tjusig sen är det lite färdigställande kvar också. Lite saker som ska hängas upp, smarta lösningar som ska konstrueras allt för att göra en lyxhustrus dagar i tvättstugan så lämpliga som möjligt.

I em ska vi begrava lilla marsvinet Müsli som somnade in redan i januari och har legat i frysen sen dess.... men nu ska det bli av. Blir nog lite snyft för hon var ett så personligt litet marsvin lilla Mysslan.

Har lite möbler som ska målas också (ni vet... jag å en burk vit färg...) en kommod och en köpmandisk ska vitmålas, sen har jag bara grundat pianostolen så den ska också vitmålas. Så om inte ryggen sätter stopp så är det nog detta som ska göras idag.

Ska be pappa ringa sin kiropraktor och få tid för min rygg, för lite less blir man ju på att ha ont.

Ha en bra dag!

Ryggskott

Ja det är väl som jag sa till sambon att förr i tiden fanns det ättestupa för såna som jag. Jag går som en krok för jag har fått ryggskott, dessutom har jag min onda käke och inflammation i hörselgången. Men jag kunde i alla fall vara med och titta när familjen bowlade tillsammans med syrran och hennes familj. Nu sitter jag här och passar på att prata lite strunt medans sambon lagar sin berömda lasagne. Idag har vi fint besök. Min stora go-pojk är här och hälsar på.

De två yngsta är i stallet och mockar till hästarna. Hero stod och tittade in genom stallfönstret. Bråttom att få komma in. Han längtar till sitt hö och sin kraft och sin sköna box.

På golvet i köket, vid sambons ben sitter 5 katter och väntar på godis. Det brukar ju slinka ner lite det när han lagar mat ;) Men matar man Max så är risken stor att man förlorar några fingertoppar. Han är som en piraya när han ska få nåt smaskens.

Nu ska jag sätta mig och titta på när stora sonen bygger ihop ett rymdskepp som lilla sonen promt skulle ha i leksaksaffären. Han är duktig på sånt den store...

Ha en underbar lördagkväll!

Tog mig i kragen....

och pallrade mig till doktorn idag, för att kolla mitt onda öra och min käke....  Först tittade en sköterska och trumhinnan såg fin ut.... sen envisades jag med att få en doktor att titta på örat och det fick jag. Snälla sköterskor på Alfta vårdcentral! Så en snäll doktor tittade och kontaterade att det fanns nåt i huvve (Läs detta Marie - det stod inte "Space for rent "eller nåt ;)))) Fless!

Jo han hittade en del av trumhinnan som var riktigt ful.... den som var emot - ja just det... mot käken. Det kommer säkert därifrån allt skit det är jag säker på. Sabla tandläkare som tog så bra betalt för att gör illa mig så  :((

Så nu blir det intensivkur med antibiotika i 5 dagar. 2 piller på morgonen och 2 på kvällen. Hoppas det blir bra fort. Jobbigt att inte kunna gapa utan att det känns som nån sticker in en kniv i örat. Fortgår det länge så lär jag magra av bara farten, inte för att det skulle skada ;)) he he he. Har svårt att både få in mat i munnen och att tugga.

Idag har sambon åkt till Stöckhölm på kurs och det suger (som fjortisarna säger). Tycker inte om att vara ifrån min kärlek. Men han är hemma igen i mören vilket är tur. Då kommer mina båda söner hem också sen är det helg för min del. Ska bli skönt att få vara hemma och pyssla om hem och familj.

I går upptäckte jag att Peter Le Marc snott introt från en av Eagels låtar till en av sina låtar. Eagelslåten heter Take it easy... Vad P Le M låt heter kommer jag inte ihåg nu.... men när jag berättade det för sambon tyckte han att P Le M borde stämma Eagels för att dom snott hans intro. Öcken jållig kär jag har. Undrar om Eagels ens vet att han finns den lille svensken... he he... fast han hade ett roligt sommarprogram på radion P. Intressant att lyssna på.

Nu ska jag sluta snacka strunt och krypa ner i badet sen ska jag och dottern käka lite god middag.

Poss poss!

Trött

Idag har jag fortfarande ont i min käke efter tandläkarbesöket för 2 veckor sen. (Så Marie... jag lär inte kunna gapa och få in en stor vaselinburk i käften som läget är just nu - det kunde jag i skolan ;))) Dessutom har jag fått ont i örat på samma sida. Så bloggen blir kort idag - för jag mår inte bra a a - som dom sjunger i Povels Itmahoa.

Tänk vad viktigt det är att ha humoristiska människor omkring sig.... Ett gott skratt förlänger livet... som jag och Marie skrev i en sång i högstadiet. Var visst nåt om "tantig käring och få skatt med återbäring - gå i kappa sticka strumpor och va sur" - sån kan man bli om man inte har humor!

Må så gott! Nu ska jag krypa i säng och hoppas det är nåt bra på tv´n.

Kram kram

Ny uke

Så var det dags för en ny vecka igen... har haft en underbar helg med besök av "storbarn" den ena med pojkvän. Calles båda tjejer hälsade på hemma på Målda och det är alltid lika underbart varje gång de vill komma och hälsa på oss. På torsdag kommer mina pojkar. Den ena är ett "storbarn" och den andre är mammas minsting. Båda lika goa! Längtar efter dom!

Har funderat lite omkring fenomenet Ullared. Den dag jag åker dit har det slagit om rejält så då får ni undersöka förståndet på mig.... det är nog en av de platser jag aldrig känt nån lust till att besöka. Kan tänka mig att det är "reapåherrekiperingenpå70talet" i kubik.... med risk att bli nedtrampad.... hua gua feng....

Lotta den underbara har skickat en massa (typ 45) foton från klassträffen. Tänkte lägga ut några här nu så ni ser att jag faktiskt ser rätt pigg och vaken ut.... ha ha...

Håll i er:Dom två första bilderna är jag sen är det Gunilla, Conny och jag sen är det Midvinternattens Sköld och LKW sen är det vårt bord... alltså 9A.


Från i lördags

Har ju lovat Marie att lägga ut lite bildbevis från i lördags. Här kommer några.


Gunilla, Conny och jag


Agnetha och Micke


Lotta och Pär L "Styx"


Mats H och Monika L


Jag pratar med Kilis i telefon


Pär L och Mats


Sist men inte minst två bilder från förfesten hemma på Målda

Våra söta döttrar.             Stackars Max blev så trött så han somnade...
Frv Elina (Lottas)
Hanna (LKW´s)
och Linnéa (min)

Nå detta är väl nog för just nu i allafall. Vet att Lotta fotade oxå.... hoppas få några därifrån med.

Tjingeling

Inte tiiiiiid............

Har precis börjat göra om en ofattbart rörig och eländig källare till tvättstuga. Dom förra ägarna lämnade detta huset i det skick det befann sig och så fick jag köpa det.... på gott och på ont.
Det goda är att vi hittat lite roliga saker, det som inte var så roligt var att det fanns SÅ mycket bråte. I källaren hittades bl a.... medicin från 1968, gammal sylt och saft från 80 talet, ett mumifierat musskelett, gamla trasiga klädpaltor, tomma flaskor och burkar i oändlighet mm mm...

Nu är allt borta och jag har börjat måla väggarna antikvita, golvet ljusgrått, lite snickerier vid trappen grek-blått, hyllor och element vita. Det ska bli tvättstuga här som sagt, så idag på morgonen var jag iväg och inhandlade ett stycke torktumlare på Edmarks. Den kommer killarna med i morgon förmiddag. Sen har vi fått en diskbänk av min pappa som samlar på allt, så det är tänkt att det ska bli en lång arbetsbänk med tvättmaskin, torktumlare och inbyggd diskbänk i. Sen ska det sättas upp ett draperi som döljer varmvattenberedare och vattentank och annat fult. Lite snygga trasmattor på golvet och en bra tvättsortering sen går tvätten som en dans och jag slipper en vinter med tvätt till tork på vartenda element och över varenda ledig dörr eller stol. Ska bli underbart.

Tog fram en trätrapp i går under fula korkmattsstumpar av 3 olika sorter. Den ska jag också måla grå och sätta på svarta halkskydd.

Hoppas kunna slänga ut ett foto här när allt är klart....

Nu ska jag måla vidare.... har inte riktigt tid med bloggen just nu som ni säkert märkt.... speciellt Marie.... som väntar på nån sorts rapport med foton från klassträffen. Tyvärr har jag inga foton..... men LKW kommer i em och visar sina så jag kanske kan lägga ut något.... om det nu finns nåt där jag inte ser alltför bladig ut.... he he he....'

tjing

RSS 2.0