Nu har den börjat

Min träning inför tjejmilen har börjat. Jag har ett halvår på mig att komma i form. Eftersom jag är totalt otränad tycker jag det är bra med rask stavgång. Idag blev det en halvtimme och jag var genomsvettig när jag kom hem. Jag har lagt in en spellista på Spotify. Jag har tänkt köra den i mina lurar när jag tränar. Insåg att den musik jag lagt in var rätt snabb discomusik. Det är bra för då går det undan. Det går ju inte att masa och slöa när man går med den sortens musik i öronen. Inte om man är det minsta rytmisk. 
När jag kom hem hade jag en egen spabehandling i vårt mysiga badrum. Bodyscrub, hårinpackning och avslappningsmusik. Testade en jättehärlig bodybutter jag fick av min äldsta dotter förra veckan. Jätteskönt! Nu vilar jag lite och dricker vatten. Ikväll ska vi hälsa på hos yngsta dotter och hennes pojkvän. Kattungarna

Ja så kallas dom fortfarande här hemma. Våra fina Pepsi och Cocos. Dom är alltid med mig på morgonen när jag gör mig i ordning. Här är några bilder från i morse. Dagen i bilder

En solig och fin vårdag som denna tog maken och jag en mysig tur till Sigtuna. Vi åt lunch på Våfflan och tog en kaffe och paj på Tant Brun. 
Kvällen avslutades med makens goda Biff Rydberg och lite tv-tittande. 

Nu är det gjort

Det är 19 år sedan sist. Då hade jag gjort det fem år i rad. Den 6 september är det dags igen. För min sjätte tjejmil. 6 månader att komma i hyfsad form för fru Galenpanna! Spännande!


Bild från tjejmilens hemsida. 

RSS 2.0