Dior

I fredags kväll kom hon åkande från Brunflo till Bålsta vår lilla Dior. En underbart gosig 6-månaders chihuahua. Inte fullt så vild som Diva (än). Här kommer lite blandade foton på chihuahuatjejerna Diva och Dior. Till dig

Kanske du behöver detta idag!Helgen

I helgen har vi bara vilat och fixat lite hemma. Städat, tvättat och annat nödvändigt. På fredag ska jag till doktorn med min hypotyreos och ta nya prover och diskutera medicinering. 
På fredag kommer även vår chihuahua nr 2. Dior ska hon heta och hon är ca en månad äldre än Diva. Sen är det stopp med hundar här på kenneln. Hoppas att våra vavvor kommer lämna fina valpar om ca ett och ett halvt år. Lägger ut lite bilder på helgen och på Dior. 


Dior


Diva och Loulou sover ihop. 
Nya naglar


Glöggmys framför tvn. 


Lillasyster L och storasyster C som hälsade mellansyster J välkommen hem från Australien i torsdags. Tapaskväll hos oss. 


Dior och Diva

Ofattbart

Ofattbart hur mycket hat som finns i världen. MiddagarI fredags hade vi middag i vårt kök med dessa underbara grabbar. Vi åt underbart god oxfilé och potatisgratäng som maken lagade. I går hade vi äldsta dottern och barnbarnet på middag. Då åt vi baconinlindad kycklingfilé med gorgonzolasås. En riktigt mysig helg har det varit. 

Ljus

Kröp upp i soffan och tände ljus ikväll. 
Citatet för dagen

”Det är inte logiskt att anställa smarta människor och sedan berätta för dem vad de ska göra; vi anställer smarta människor så att de kan berätta för oss vad vi ska göra.”
Steve Jobs

RSS 2.0