Mera fönster

De tre i mitten med en stjärna i varje fönster är mina.


Fönster

I morse gick maken upp lite innan mig. När jag kom upp möttes jag av dessa mysiga fönster som jag fixade igår.


Teater

Idag har vi haft teaterföreställning nummer två med min klass. Vi har övat in en teater som vi kallat "Håtunaleken och Nyköpings gästabud" som vi nu visat för alla skolans klasser. På måndag kör vi den för föräldrarna. Jag har fantastiskt duktiga elever!
Sen har jag, min äldsta dotter och mitt barnbarn varit och tittat på ett hus.
Väl hemma har jag hängt upp stjärnor (som bråkade och dummade sig), hängt upp gardiner och pysslat med blommor.
I morgon efter jobbet ska jag fixa resten, sen är det fint här med. Så det så. Kan kanske komma nån bild i morgon.
Sen har jag fått mig ett ordentligt skratt också men det är en heeeelt annan historia.


Jag vann

Jag som så sällan köper lotter, eller klickar på såna där grejer man kan vinna saker på Facebook om man gillar och delar. Jag vann en fin julgardin på precis en sån tävling! Blev så glad!

Städat

I morse vaknade jag med ont i halsen. Men jag hade planerat att städa så då gjorde jag det.
Dammat och plockat, dammsugit och torkat golv, sorterat och vikt tvätt, gått igenom och slängt gamla tidningar och reklam. Skurat toaletter och handfat. Bytt handdukar, vattnat blommor och diskat. Ja och en massa annat. Fem timmar höll jag på. Barnen har varit ut med hundarna varsin omgång. Dottern har slängt sopor och varit och handlat och sett över kylskåpets innehåll.
Nu ligger jag i soffan och jag har inga planer på att resa mig upp på en låååång stund. :)


Glömde bilder.

Tröttmössetant Helen glömde bilderna från kvällens middag med gullungarna!


Tid med gullungarna

Idag bjöd jag barnen på kinarestaurang! Jättemysigt och gott! Vi har alltför sällan råd att göra sånt så det kändes extra fint att få mysa till en vanlig onsdag. Maken har jobbat dubbla pass idag så nu är det dags för oss att titta in i huvet.
God natt!


Sängläge

Har tillbringat helgen i sängen. Värk i kroppen och feber. Har inte haft nån feber idag men känner mig så trött.
I morgon blir det jobb hur som helst.
Envis som jag är.


Sjuk

Sjuk eller knöven som man säger i bynn. Feber och värk i kroppen så nu ligger jag för ankar.


Rensa och röja

Det är inte klokt vad jag älskar att röja och rensa sånt som vi inte behöver. Idag har maken och jag fortsatt att gå igenom prylar och kläder som legat nedpackade i lådor sedan flytten. Klädkammaren har fått sig en genomgång igen nu när maken var med och kunde lyfta lådor. Vi fick ihop en hel sopsäck full med kläder att skänka bort. Allt står på sin prydliga plats i klädkammaren nu och lådorna är märkta med sitt innehåll så alla enkelt ska kunna hitta vad man behöver.
Nu ska jag titta lite på tv innan det blir dags att sova. Vad snabbt helgerna går. Tur att jag trivs så bra på jobbet.


För tidigt eller för sent

Semlor i november!? Va slut läll! Men gött! 😜


Ha ha ha

Nån som känner igen sig?


God morgon!

Hoppas ni alla får en riktigt bra dag. Var rädd om dig själv och människor omkring dig.
Bjud gärna på ett leende.


Längst ner?

Funderar om det finns fler kvinnor än jag själv som känner att dom står längst ner på näringskedjan? Ja ni vet... den vars behov alltid kommer sist. Det är 10 månader sen jag var till frissan och klippte mitt hår. Jag går fortfarande i tygskor eftersom det aldrig blir över till mig att köpa vinterkängor. Mina gamla föll sönder i beståndsdelarna förra vintern. Men vad tusan... jag kan gå i tygskor tills det bli snö. För då kan jag ta ett par gamla ärvda snowjoggers som jag har. Dom är i alla fall hela. Vem har sagt att man måste se snygg ut.
Jag ser knappt att läsa längre. Har jättegamla glasögon - skulle behöva köpa ett par progressiva glasögon. Ha ha vilken utopi att jag ska ha råd med det. Jag får sluta läsa. Kanske finns nån talsyntes på min jobbdator som jag kan använda och få det nödvändigaste uppläst för mig.
Nä jag är inte bitter! Har bara en "sur-kärring-dag". Det skulle ju underlätta att få huset sålt. Men inte ens det verkar görbart. SKIT får man säga! Så då säger jag det.
Over and out från en sur gammal tant!


Favoritplats

Allt gick bra på resan hem för såväl folk som fä igår kväll. Mimmi katt har ätit och ätit och går duktigt på lådan. Inte ett pip har vi hört. Hon njuter av att vara hemma. Hon verkar ha hittat sin favoritplats vid elementet. Ska lägga dit en skön filt till henne sen.


Fixande

Idag har jag givit mig i kast med vår klädkammare. Mycket blir instuvat när man flyttar. Men nu har jag gått igenom en del av grejerna och gjort släng- och skänk högar av en massa jox. En del återstår men det får jag göra när maken är hemma i morgon.
Det är en del tungt som ska lyftas och det kan inte jag, även om jag nog gjort lite dumheter på den fronten med idag. Det känns i ryggen om jag säger så.
Men nu känns det riktigt bra och jag får se om jag kommer ihåg att lägga ut en ny bild imorgon när allt är färdigt.
Men så här ser det ut just nu.


Allhelgona

Tänder många ljus idag. Tänker på alla jag saknar. Speciell tanke till Marie ❤


Stol

Passade på att klä om den ena stolen idag. Den andra står i klädkammaren och får vänta på sin tur. Tyget har jag köpt som billig stuvbit på Erikshjälpen för länge sedan.


Mimmi

Mimmi katt gillar korv.


Jakan

Väntar på tåget i Jakobsberg. Har varit och uträttat lite ärenden. Nu är jag trött, hungrig och längtar hem. Grå och ful är november. Ska städa golven idag. Sen ska jag inte göra nåt. Ja hundpromenad förstås, men annars inget. Skönt.


RSS 2.0