Hälsans fräs

Jag tittade en stund på Nyhetsmorgon på tv 4 i morse. Där hörde jag en doktor prata. Inte en sån där hälsopretto som aldrig varit sjuk i hela sitt liv, utan en sån som själv haft diverse hälsoproblem. Kolla gärna, det borde ju ligga uppe på TV4 play.

Bl a så pratade han om Dvitaminets betydelse. Så jag beställde nyss ett par burkar för detta vill jag verkligen testa.

Annars är jag inte så förtjust i piller. Så jag gick in och kollade vilka födoämnen jag bör äta och insåg att 38 ägg per dag inte var någon hit. 350 gr fet fisk per dag lät ju mer överkomligt, men 350 g varje dag... Nääää

Så då fick det bli piller då. De här beställde jag.


Grattis gullunge!

Idag ska vi på kalas. Mormors gullhjärta fyller två år. Tänk att hon är så stor nu. Längtar så. Hennes mamma har tipsat om present så det ska bli spännande att se vad hon gillar den.
Mysigt blir det att få ha barn och barnbarnet omkring sig en stund.


Härligt

Idag har jag städat. Precis som jag brukar göra varje lördag. Eftersom maken jobbar så kan jag lika gärna passa på då. Det är så skönt när allt är rent och fräscht. Har bytt handdukar och tvättat filtar också. Var nyss på promenad med hundarna och nu ligger jag och ser på Harry Potter på Tv. Snart är maken hemma, då ska vi äta nåt gott. Sen blir det nog att se på körslaget ikväll. Avslutar med några bilder från vårt hem. Ha en skön lördagkväll.


Fredag

Äntligen fredag! Vi har kommit till rätta i vår fina lägenhet och jobbar och står i hela veckorna så jag har inte hunnit med att blogga. Får hoppas att det blir lite ändring på det nu. 😃

Ikväll blir det sen hämtpizza när maken kommer hem. Barnen är och firar sin farmor som fyller år.

Nu är det Dobidoo på tv, ska försöka se lite på det men ska även ta ett svep med dammsugaren med.

Lägger ut lite bilder från vår lägenhet så får ni se ett par rum iaf. Blir mer en annan dag.

Ha en härlig fredagkväll!


RSS 2.0