Natti

Efter en lång dag på loppis kryper jag till kojs. Vilka duktiga elever de är, Västerängens 9 a. De hade gjort schema med olika pass så alla turades om att stå i butiken. Trevliga och hjälpsamma var de mot alla kunder. Vi hade även ett gäng härliga föräldrar med som jobbade. Många har skänkt mycket, bakat och stått i. 

Det gick väldigt bra och de fick in en rejäl slant till klasskassan. Calle och jag var där under hela dagen och städade lokalen när dagen var slut. Så nu är vi rejält trötta, men mycket nöjda. 

I morgon jobbar Calle men när han kommer hem ska vi köra de sista flyttsaker åt yngsta dottern. 

Men nu dags att sova!

Hörshej

Loppis

I kväll har  yngsta dottern varit här på middag. Efter maten gick hon igenom en massa flyttkartonger med prylar. Vissa saker tog hon hem till sig, andra skänkte hon till brorsans klass loppis. En del slängdes också. Äldsta dottern har också varit här och lämnat saker. I morgon eftermiddag är det dags att ställa i ordning lokalen i centrum som klassen ska ha sin loppis i på lördag. Vi håller tummarna att affärerna går lysande så de får in mycket pengar till sin klassresa!

Torsdag

God morgon. Igår tog jag mig i kragen och åkte ner till centrum och gjorde nya naglar och köpte lite nytt smink. Sedan åkte vi till yngsta dottern och lämnade en micro vi köpt till henne. Idag blir det jobb igen och i kväll ska jag plocka iordning det vi ska ha med oss i morgon när vi ska göra iordning inför loppisen som sonens klass ska ha i centrum på lördag. De samlar pengar till en klassresa de ska göra till Polen i juni. Även jag ska följa, för det behövde lite föräldrar också förstås på resan. Det blir spännande och intressant. Hoppas kunna använda en del av studiebesöken vi gör i min egen undervisning till hösten. 
Ha en riktigt bra torsdag!Frisör

Idag har vi varit till Kista. Jag, maken och de tre yngsta barnen. Båda sönerna klippte sig, riktigt tjusiga blev de båda två. Jag köpte lite kläder och inredning för mitt presentkort som jag fick i julklapp. 

Så lämnade vi in sonens mobil som gått sönder för andra gången. Tur man har försäkring. Sedan åt vi tillsammans allihop innan vi åkte hem. Lite kaotiskt väglag var det ikväll så vi är väldigt glada åt vår fyrhjulsdrivna bil. Helgen

Det har varit en helg i nyttans tecken. Vi har storstädat hela huset, plockat i ordning saker till sonens klass loppis i centrum som går av stapeln på lördag. 

Sen har vi pysslat lite i dotterns lägenhet, köpt en matta och en golvmopp till henne och strukit gardiner och bytt lysrör. Det är så mysigt i hennes lya. Är så glad att vi kunnat hjälpa till. Detta är också en del i livets gång. Som mina föräldrar hjälp mig och funnits till hands vill även jag finnas för mina barn. 

I morgon blir det en sväng till Kista. Sönerna ska klippas och så blir det lite shopping och mat för oss alla.  Tre av barnen följer med. Kul!

Men vi har inte bara jobbat. Vi har även kunnat vila och äta god mat.

Lägger ut en liten bild av lampan jag ställde fram i tvättstugan efter det att jag storstädat den idag. Behövs lite mysig belysning även där ibland, när man tröttnat på lysrören i taket.

Bilden gör det inte rättvisa och är inte av bra kvalité. Men den får duga. 

 
Dolly

Alltså den här hunden...... Hon gillar att sova i korgen som jag har filtar i. 

Lite nytt

Idag har jag, döttrarna och barnbarnet haft tjejkväll på Ikea. Vi har ätit god mat och shoppat heminredning. Riktigt mysigt hade vi. Ett besök på Rusta blev det också. 

Nu ligger jag på soffan och vilar trött rygg. Lilla goa Cocos ligger och spinner på min mage. 

Jag har fått så fina handdukar till badrummet uppe av äldsta dottern. Kul med lite nytt även där. 

Torsdag

På språng på väg till jobbet men delar med mig av tre viktiga L. 
Önskar dig en fin torsdag! Gardiner

Bytte till gardinkappor i köket. Köpte den på Hemtex rea för 40kr. Ska ha lite lila färger i köket tänkte jag. Får fixa gardinstänger i helgen. Den är lite "svankryggig". 😃 Hi hi. 
God morgon

Jag börjar ofta min dag med att lyssna på musik. I dag blev det lite The Goodmans, Mark Lowry och Guy Penrod. Musik har alltid haft stor betydelse i mitt liv. En lisa för själen. Vill önska dig en riktigt fin dag. 
Mysigt

Här har vi det riktigt mysigt! Middag i dotterns lya!
Inflytt

Idag flyttar dottern in i sin lägenhet på riktigt. Jag ska ta med de sista kassarna med nytvättade kläder och sedan plocka upp henne vid tåget. Sen åker vi och handlar mat och andra förnödenheter på Ica, sedan blir det lite hämtmat på kinarestaurangen och sen blir det inflyttningsmys. 

Maken jobbar sent men när han kommer hem så åker vi över med tv och en tillfällig tv-bänk tills hon hittar en sån hon vill ha. 

Så fort vi får tid ska vi till Ikea och Rusta och handla lite inredning. Ett par mattor, påslakan, lite korgar, nån sorts skohylla, taklampa till vardagsrummet och diverse dekorationer. 

Det kommer att bli så fint. Får väl lägga ut lite bilder eftersom. 😊

God morgon!

En ny dag med nya möjligheter. Idag ska jag fokusera på att räkna allt positivt och vackert jag har omkring mig. Räkna mina välsignelser. Negativa saker förtjänar inte ens att nämnas! Dom tänker jag låta swischa förbi mina öron och inte ens se åt. 

Nej som en av mina favoritartister Guy Penrod sjunger så räknar jag mina välsignelser och namnger dem en efter en. 
Tror jag hörde att det är Martin Luther King week också. Så jag slänger med ett quote av honom med. 

Ha en underbar dag och var välsignad! Be blessed! 


Tacksam

Tacksam för mitt liv! Tacksam för de mina! Tacksam för mitt hem! Tacksam för mitt jobb! Å så bra!

Nu har Calle och jag varit ute och åkt igen. Först åkte vi till Bro och köpte en taklampa till dotterns lägenhet.
 Sen åkte vi till Enköping och köpte en byrå som hon kan ha i sin klädkammare.Så åkte vi till lägenheten och lämnade våra fynd. Byrån blev jättebra när den kom på plats.

Nu är det Tv-bänk jag ska fortsätta söka efter. 

 

Nu kör vi

Idag ska vi hämta upp en byrå vi köpt till dotterns lägenhet och en taklampa till hallen. Sedan jagar vi febrilt en tv-bänk sen är alla möbler på plats. Lite piffande blir det sedan och då tar vi en liten shoppingtur jag och döttrarna. Äldsta dottern jobbar med inredning och är jätteduktig så det blir en riktig härlig dag. Men vi tar denna dagen först som sagt. Det är så kul när vi hittar precis de möbler hon önskar sig.
Ha en helt underbar måndag! Tänk vad livet är härligt ändå!

Första lyan

Så stolt över min yngsta dotter som precis flyttat in i sin första egna lägenhet. I helgen har vi packat och flyttat det mesta. Lite saker kvar att köpa, Tv bänk och byråar, men det löser vi. Tänk vilken speciell känsla att äntligen ha sin egna lilla lya. Hon får nyckeln senare i veckan men hennes snälla hyresvärdinna hade öppet hela dagen så vi fick komma och gå som vi ville. Grattis älskade unge! Du vackra, du fina! Jag är så stolt över dig!

Words

Lite tänkvärt...


På plats

Nu är äntligen vår handfatskommod på plats!

4WD

Tackar Gud att jag har fyrhjulsdrift på min snyggbil idag. Humor

Min äldsta dotter kom med detta välbehövliga kit till min man i dag. Han ska montera handfatskommod och eftersom dom också gör samma sak denna helg vet hon vilka vedermödor det kan innebära. Spännande

Idag ska vi frakta över en handfatskommod med handfat och skåp som vi köpt av äldsta dottern som ska byta ut sitt. Kommer bli så fint i vårt badrum nere och massor av bra förvaring. Får skruva fast det i morgon,då det blir en sån där fixardag. Ska även åka och köpa säng till yngsta dottern imorgon. Hon har precis skrivit kontrakt på sin första lya. Härligt att det också löst sig. 


Här kommer iaf lite bilder på vår nya badrumsmöbel. 

Thank you for the music

Den sångare och textförfattare som tveklöst betytt mest för mig i min ungdom, Andrae Crouch har flyttat till sitt himmelska hem. Han kommer att bli saknad, men alla fantastiska sånger han skrivit och framfört lever vidare. 

Här är texten till en av mina favoritersånger. My Tribute!

How can I say thanks for the things
You have done for me?
Things so undeserved yet you gave
To prove your love for me
The voices of a million angels
Could not express my gratitude
All that I am, and ever hope to be
I owe it all to thee

To God be the glory, to God be the glory
To God be the glory for the things he has done
With his blood he has saved me
With his power he has raised me
To God be the glory for the things he has done
Just let me live my life and
Let it be pleasing Lord to thee
And if I gain any praise, let it go to calvary
With his blood he has saved me
With his power he has rasied me
To God be the glory for the things he has done

Thank you for the music Mr Andrae Crouch!
Sova is da shit!

Så här ser det ut i vårt vardagsrum just nu. Nyfixade

Idag fick det bli limegrönt glitter på de nyfixade naglarna! 

Ny vecka

Nya tänkvärdheter. 
Julen ut - tulpaner in.

Nu är julen definitivt utstädad i vårt hus. Lite vårliga saker har kommit på plats och vardagsrummet går numera i ett skirt grönt skimmer. De obligatoriska vita tulpanerna är på plats. Jag brukar alltid köpa vita tulpaner när jag städat ut julen. Huset är grundligt städat och det är så skönt. 
RSS 2.0