Flytt

Här har vi flyttat så jag har inte haft tid att skriva något alls. Inte tid nu heller men några bilder hinner jag nog med att lägga ut.

https://cdn2.cdnme.se/623880/6-3/pic_515733d99606ee6fcae90086.jpg" class="image">


Förväntansfull

Känner mig så förväntansfull inför morgondagen. Kl 15 får vi vår nyckel och ett par timmar innan har maken hyrt ett släp så vi kan packa kartonger och sängar mm. En till natt i vår gamla lägenhet. Sen sover vi i den nya.

Jag minns min första natt här. Det var i slutet av sommaren. Vi hade bott i husvagnen jag och yngste sonen. Vi tyckte det var så varmt i lägenheten. Det var vi inte vana vid.

Vi har trivts så bra här, men det ska bli skönt att få hyra en lägenhet som vi ska köpa så fort vi fått huset sålt. Har ännu mer lärt mig uppskatta värdet av ett eget hem efter denna pärsen.

Allt löser sig till slut. Det gör det alltid. Gud har omsorg om vår familj och vi är tacksamma för att vi fått vara omslutna i så många böner.


Då kör vi

Den här helgen är flytthelg för oss. Barnen och deras hundar är hos barnens pappa, så när de kommer hem igen är vi i vårt nya hem.

Även om det inte är klart så bör vi ha sängar odyl på plats på söndag.
På måndag kommer flyttgubbarna och tar det tyngsta.

Själv tvättar jag allt just nu. Täcken, gardiner mm så allt ska vara rent och fräscht när vi flyttar in.
Det är sån tur med påsklov om en vecka så jag kan inreda och göra det mysigt. Lägger ut bilder eftersom.


Teacher 24/7

Ja så kallar en fd kollega mig. Jag är benägen att hålla med henne till fullo. Igår jobbade jag hela dagen, åkte till kören, kom hem kl 21 och hjälpte sonen med divisionsuppställningar.

Idag jobbade jag 7.45-19.00 eftersom vi hade ae möte och kvällsmöte efter undervisningstiden. Var hemma 19.15 åt med familjen, hade en pratstund med dottern och hjälpte sonen med matte om medianvärde, medelvärde, tabeller och diagram. Nu är klockan snart tio.

Ska krypa i säng för i morgon ska jag och klassen på ett 20 min studiebesök på återvinningscentralen. Fick reda på idag att det tar nästan en timme att gå dit och en timme att gå hem. Ja vi får motion och vi poängterar miljöveckan som är denna vecka. Men vi missar värdefull undervisningstid. Gnissel, gnissel, morr säger fröken och eleverna med som vill hinna veckans arbetsschema utan stress.
Men vi ska nog lösa det med.

Nu trodde ni det var lugnt i morgon va? Men inte då. I morgon kväll kommer en tjej och ska titta på lägenheten vi nu ska lämna. Nästa hyresgäst förmodligen. Så vi får visa en Lgh full utav flyttkartonger. Ja sen är det inte många dagar att spela på. Söndag och måndag går flyttlassen. Kul när det rör på sig men jag längtar efter liite lugn just nu.


Packat

Den här helgen är mannen ledig både lördag och söndag vilket inte hör till vanligheterna. Så detta är vår mest intensiva packningshelg.

På söndag om en vecka får vi nycklarna och kan börja köra lite kartonger och lättare möbler så flyttgubbarna tar sig fram här när de ska flytta de tyngsta möblerna nästa måndag. Så den 25 hoppas vi ha det mesta av bohaget på plats.

Det mesta av tankeverksamheten just ny består av flyttplanering.

Men snart snart är vi där. :)

Nu soffläge!

Ha en go lördag!
Dolly

Say no more


Nu är det helg

Nu är det helg, även i ett hem fullt med flyttkartonger. Men snart är vi på plats i vår nya fräscha lägenhet. Åh vad härligt det ska bli. Fler bitar verkar falla på plats men det berättar jag en annan gång.
Idag har jag jobbat över tre och en halv timme. Jag är skyddsombud på mitt jobb och idag var det skyddsrond. Kan vara bra att ha lite komptimmar att ta ut när det behövs.
Har lite ont i huvudet så jag ska vila en stund nu.


Ha ha ha

Vissa saker är rätt förutsägbara. Grannens eftermiddagstrudelutt t ex. MED tillhörande bastrumma. Jag la mig och vilade ryggen en stund mellan jobb och packning. Genast började det trudelutta och låta bom-bom-bom.

Ja ja det gör inte så mycket och höll inte på så länge den här gången.

Vi packar och fixar och det verkar som det blir sen 25/3 som blir stora flyttardagen för oss. Då har vi en vecka på oss att få ut allt härifrån och ha lägenheten städad och klar till den 1:a

Sen har jag ett helt påsklov på mig att inreda vår nya lägenhet. Ska bli underbart! Mannen är ledig i fyra dagar också så vi ska nog få det mesta färdigt.

Mer rapport allteftersom.

Ha de!


Mar. 10, 2013

Idag har vi plockat ner, skruvat loss, sorterat ut och packar ner i lådor.

Hela vår lägenhet är så belamrad av flyttkartonger så det går knappt att ta sig fram. Har fått ihop två kartonger som ska gå direkt till Röda Korset. I övrigt har vi väl packat sisådär 17 kartonger, ett gäng pappkassar och plockat ner alla tavlor.

Ska sortera bort mera husgeråd och kläder/skor också. Barnen ska få varsin säck där de kan slänga ner kläder de inte vill ha kvar så skänker vi bort dem i välgörenhetscontainern.

Så när vi flyttar till vår nya lägenhet så gör vi det med bara det vi behöver och vill ha kvar.

Kan förhoppningsvis lämna plats för lite nytt så småningom när vi bara har en hyra. Ser fram emot den dagen.

Jag vill iallafall ha ljusgröna gardiner i vardagsrum och kök. Det ska jag försöka få tag i för billig peng på annons. Tycker det blir fin vårkänsla med skirt ljusgrönt.

Nu är vi färdigplockade för idag och så fort dottern pallrat sig hem ska vi käka middag. Maken har något gott långkok på spisen, pulled pork. Nån trendig mat har jag hört. Kanske höjer trendfaktorn här hemma en aning... Ha ha...


Härliga lördag

Kallt är det men solen skiner vårvarm och fåglarna kvittrar sina vårsånger utanför fönstret.

Mannen jobbar, barnen är hos sin pappa och jag har tagit sovmorgon. Ligger och ser på Nyhetsmorgon på tv och bara har det lugnt och skönt.

Hundarna har varit ut på morgonpromenad med husse innan han åkte till jobbet så inte ens det är det bråttom med.

Idag ska jag ta det långsamt. Pyssla och packa i sakta mak blir det. I morgon är min man ledig så då fortsätter vi att packa med inriktning på att skruva ner och plocka bort sånt vi inte kommer att använda på några veckor.

Den 25e börjar vi köra saker och det stora flyttfokuset blir under de fyra påskdagarna när mannen är ledig. Jag får ju inte lyfta så vi hoppas på lite bärhjälp.

Hoppas ni alla får en riktigt härlig lördag!


Vår nya lägenhet

I april flyttar vi till en fin fyra i det här vackra huset. Markplan och två uteplatser. Så vi börjar väl packa nu då. :)


Härlig helg

Har haft en alldeles fantastisk helg med make och son. Vi har ätit gott, kollat på film och fixat lite hemma.

I går hade jag och min kompis M en riktigt lång pratfika på Åbergs. Jättetrevligt var det.

Idag var maken och jag till Barkarby och uträttade några ärenden.

Verkar som det kommer att hända riktigt spännande saker framöver. Mer om det senare i veckan när allt är klart. :)

I morgon har jag min Puttekör igen. Ska bli underbart att sjunga!


RSS 2.0