Treårskalas

Idag har vi varit på treårskalas hos mitt barnbarn. Mormors gull! Världens finaste! Hon fick så många fina presenter. Av oss fick hon en sparkcykel som hon önskat sig. 







Har även passat på att färga mitt hår. Men hjälp av min händiga man. 



Gårdagen

I går var maken och jag och äldste sonen A till Kista. Först skjutsade vi yngste sonen till sin pappa sen åkte vi till Kista. A och jag klippte oss. Så skönt när det är gjort. 

Sen möte Calles döttrar J och C upp och så kollade vi lite i affärer. Jag köpte ett par byxor och ljuslyktor till badrummet, en duk och en gardindekoration till köket. 
Vi avslutade med att äta lunch tillsammans. 

Sen åkte vi till Willys och storhandlade. Så nu är det proppfullt i kyl, frys och skafferi. Härlig känsla. 

När vi kommit hem tog maken en hundpromenad medan jag packade upp varorna. Sen blev det lite städning och tvätt. (Städning i fiskarnas akvarium med). Tänk vad smidigt det går att städa när man bor i en trea. 😃 

Maken, som är en duktig kock lagade en fantastisk middag, stek, klyftpotatis och en otroligt god sås med äpplen och ingefära. 

Nu lite bilder från igår:


Min nya frisyr 


Gardindekorationen. 


Ljuslyktorna. 

Småstegsmetoden

Har bestämt mig att börja med ett liiiiitet träningssteg. Plankan! Börjar med en minut varje morgon. För mig var det fullt tillräckligt. Sen när den minuten börjar gå som smort utökar jag. Målet är att orka 3 min. Alltid något för en tant som mig!



Helg


Nu är det helg. Har suttit en stund framför Tvn och njutit av att jag städat lägenheten så allt är klart inför helg. 
Men nu är det dags att sova. 

Balkongen

By night


Vardagsrumsfixande

Idag har vi fixat lite här hemma. Organiserat garderober och hall. Jag har klätt om två stolar och så har vi flyttat på tavlor och ordnat runt pianot.


RSS 2.0