Min!!!

Så här fin är min mini pc.........


Fredagkväll

Sitter i soffan i vårt nya tv rum medans min underbara man lagar middag. Sitter och lyssnar på musik via min lilla bärbara mini pc som jag köpte idag. Jag är 47 år och har jobbat hela mitt liv, men aldrig har jag ägt en egen dator. Jag har fått begagnade av snälla människor eller så har den jag bott med haft dator. Nu såg jag en annons där man sålde mini pc billigt. Tog tillfället i akt och handlade en. Det fanns en kvar.... en röd.... MIN tänkte jag. Någon hade sparat den till mig.

Min underbara man har fixat och donat med den så nu har jag allt jag behöver. Superstart menyn med alla kända ikoner, FC som jag behöver i jobbet OCH Spotify. Hur underbart är inte det.

Jag har en egen liten samlarmapp på spotify som heter Gaither på min dator. Den heter så för att det mest är Gaither Vocal Band. Men även annan underbar gospel som jag älskar och som man aldrig hör på radion.

Underbart.... bara min musik. Tänk att man kan ha det så.

Lyssnade hur som helst på Elvis nyss... för det finns som sagt andra sångare med.

Delar med mig av den sång jag nyss lyssnade på.Ha en skön fredagkväll!

Tisdag morgon och klockan är halv

0-31b3e24a7d553dbc9c47b7e000c770b3.png

Tisdag morgon och klockan är halv elva. Har haft förmånen att ta en lång sovmorgon. Skönt med tanke på att jag i vanliga fall går upp så tidigt. Ligger kvar i sängen och läser Ljusnan medans min underbara man lagar frukost. Älskar min man gränslöst. Idag ska lilleman till Arenan och åka skridskor. Ska köpa honom en ny hjälm också.


Har man levt utan vardagsrum

0-43b762a2a3249b8af461d1681b0d5312.png

 

Har man levt utan vardagsrum i över 2 år år glädjen desto större när man äntligen ordnat ett. :)

 


Vad gör man när man sitter och vän

0-3a48c588e5f4cc9086bd64bf581a357b.png

Vad gör man när man sitter och väntar på Stinsens köpcentrum i Sollentuna med blott 2 kronor i plånboken och mannen kört vilse i Västerås av alla sabla ställen å med mitt kontokort till på köpet. Jo när man är som jag går man i affärer å glor i 2 timmar. Sen sätter man sig på en bänk å glor å läser all reklam man kommer över. Inser att det inte tänker komma någon ängel med pengar till kaffe idag. Till sist ilsknar man till. Tar sitt lindexkort går in på lindex och köper sin favoritparfym som man suktat efter i över ett halvår. Säger till sig själv: "jag är en hårt arbetande vuxen och just nu är det grymt synd om mig - jag vill ha den parfymen å lönen kommer på tisdag" å så går man raka spåret in och köper den! Så det så! Kändes SÅ mycket bättre även om jag inte fattar hur man kan köra vilse och 2 mil fel i Västerås. Tjing!


Sitter å funderer ja....

Vill minnas att det var någon i min ungdom, long time ago, som hade ett sådant favorituttryck. Det ska sägas på lite halvtrött hälsingemål också så betoningen blir FUNderer...

Nog om det.... har varit rätt trött idag... Sov som en stock  i natt, men natten innan somnade jag 23 vaknade 01 hörde klockan i köket slå både 2 och 3 ja tom halv 4 - somnade och vaknade av att klockan ringde 2 timmar senare. Satt i bilen före halv 7 eftersom jag misstänkte (och rätt så) att vägarna skulle vara hala och jag hade bara sommardäck DÅ. NU däremot sitter dubbdäcken där dom ska... Tack till min älskade man....skönt även om jag fortsätter å fegköra och blir omkörd av Per K vareviga dag nästan.

Vägen syns på mitt förra inlägg.... lutar ni på huvet så kan ni få en ordentlig bild... orkar inte sätta mig in i hur man vänder den rätt.... håller som bäst på att lära mig hur min nya jobb-Mac funkar....

Mannen... han som klagar över bloggtorka och lägger pannan i djupa veck.... jobbar ikväll så jag har sällskap av en annan herre här i sängen... ja sätt inte kvällste´t i fel strupe nu. Min kavaljer är grå, mjuk och har tofsar i öronen. Än har han kulorna kvar men dom ryker om en månad ungefär.... då ska båda bröderna Flizanson kastreras. Jo jo så kan det gå....
Min lille kavaljer här i sängen är en av våra kattungar och han heter Theo. Hur go och mysig som helst.
Han har förutom mamma Flizan sin största idol morbror Max. Nu när mamma börjar stöta bort sina halvvuxna slynglar till kattungar (hennes egna ord - jag lovar) så är morbror Max en ovärderlig tillgång. Han tvättar, biter upp och gosar med både Theo och hans bror Zeke. Han låter dom till och med snutta på hans päls när dom är på det humöret. Hans nyttigaste sysselsättning (allt enligt honom själv givetvis) är att fånga allt från näbbmöss till svartråttor och ge som gåvor till kattungarna. Så dom lär sig... säger Max förnöjt och vickar på mörrhören!

Nu fick Theo och jag ytterligare ett sällskap i sängen och framför tvn där House visas. Dottern kom med en paprika i nypan och världens kallaste händer. Theo surnade till och kröp under täcket och ägnar sig åt att kloa upp mattes ben, den lille lymmeln. Lagom gullig nu.

Vad var det jag började med? Jo mina funderingar.... vad det nu var så blev jag så trött av att fundera på det så jag tror jag funderar på nåt annat istället. Som att alldeles strax kommer mannen hem från jobbet. Längtar efter honom.

Tjo på er alla tålmodiga läsare av denna blogg.

Vintriga vägar kräver försiktig bi

07ea6a9e145806d2cf9af7e1f0673ee6.png

Vintriga vägar kräver försiktig bilkörning. På väg till jobbet måndag morgon.


RSS 2.0