Nytt försök

HÄR Ska det nu gå att rösta på mig i KappAhls modelltävling. Det har varit strul med deras hemsida och de länkar vi fått men jag hoppas det fungerar bättre nu, Annars finns länk även på Facebook och Twitter. Man kan rösta en gång per dag.
Tack för hjälpen alla snälla! Kram!

Vågat eller hur?

Här kan ni gå in och rösta på mig i Kapp-Ahls modelltävling för XLNT.
 
http://tavling.kappahl.com/index.php?page=gallery%26id=132
 
Man kan dessutom rösta en gång varje dag. Så kör på nu och rösta på gammkattan :))) (om Ni vill förstås)
 

Det ordnar sig

Jag har låten "Det kanske ordnar sig - det gör det alltid. Det kanske löser sig....." i huvudet idag. Orden och takterna virvlar omkring i huvudet i samma mönster som regnet utanför mitt fönster.
 
I går var det husvisning och så är det en på måndag. Ett par familjer är intresserade och det kanske blir fler. Jag hoppas att det går snabbt och att vi snart kan skriva köpekontrakt med någon. Vårt hus är ju så fint och mysigt.
 
Jag börjar ju jobba den 8 augusti och jag hoppas vi Gud att jag har någonstans att bo då. Men det löser sig, det gör det alltid eller hur?
 
So I will keep up the faith, för jag vet att den hand som fört mig där jag är i dag aldrig kommer att lämna eller överge mig. Allt kommer att ske på bästa sätt - även om jag inte ser vägen klar just nu så forsätter jag att gå på den.
 
.... så håller han min hand i sin och det är nog för mig.....
 
 

50 år

Idag fyller jag 50 år. Ett halvt sekel... jösses! Jag har varit "utbildad" i Ljusnan och det har varit vänner och familj och grattat mig idag. Fantastiskt med tanke på att det är semestertider.
 
Jag har fått så mycket fint och god mat som maken lagat och fina samtal med familj och vänner.
 
Vill bara på detta sätt tacka alla som via besök, blommor, presenter, hälsningar på olika sätt gjort min 50 årsdag till ett ljust och fint minne.
 

Lägesrapport

Maken söker jobb och har ett par på gång. Vi har ett par hus vi är intresserade av i Bålsta. Vi väntar på den första visningen på vårt hus i Edsbyn och hoppas på snabba köpare. Vi håller på och flyttstajlar huset, storstädar inför visningen på tisdag. Säljer undan det vi inte behöver - varför flytta saker man inte behöver/vill ha? Har börjat packa så smått. Flera kartonger är klara.
 
Ska snygga till hundarna också och Loulou är hos Hugo på parning. Hoppas dom lyckas denna gången.
 
Själv har jag huvudvärk idag och inget verker hjälpa......
 
Jo och så fyller jag visst år också - på lördag. Då är det öppethus fr 14.00 här hemma. Den som vill komma meddelar mig eller Calle bara. Blir lite ätbart och tårta naturligtvis.
 
Åh det är många bollar att hålla i luften just nu - men nästa lördag åker i alla fall jag och de minsta barnen på semester till Alanya. Det ska bli underbart med sol och bad. Maken sköter om vårt hus, packar och ska även på några husvisningar som vi gemensamt bestämt.
 
Ja lite så ser det ut just nu.
 
Allt gott!

Semester i sista minuten

I sommar hade vår familj i vanlig ordning planerat att åka på husvagnssemester till Öland. Men när det nu är som det är med husförsäljning och flytt så blir det mycket åkande med släp fram och tillbaka och vi har ingen aning om när vi får vårt hus sålt och när vi ska flytta in i nytt hus, så det är många faktorer som gör att vi nu ställer in denna resa. Likadant fick vi göra med vår pilgrimsvandring i Spanien. Det får bli en annan gång.
 
I stället valde vi att göra så här. Barnen och jag åker en vecka till Alanya i Turkiet på chartersemester. Maken finns på hemmaplan och packar och ser till att huset är i fint till visningar etc. Detta är min 50-årsprestent och jag är glad att barnem kunde följa med och få lite sol innan skolan börjar igen för oss alla.
 
För sommaren här i Sverige verkar gå till historien som den regnigaste på länge.
 
Tack min älskade make för din stora generositet och ditt varma hjärta. Tack till alla er som varit med och gjort detta möjligt.
 
Ska ta fina bilder och lägga ut här sedan, det lovar jag.
 

Nu är vårt fina hus till salu

Här kan Ni se vårt hus som nu är till salu, men snabbt tillträde. Passa på nu!
 
För pilen precis här nedanför så kommer länken till sidan upp. (Fattar inte varför blogg.se gör den osynlig)
 
 
http://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-edsbyn-ovanakers-kommun-owens-vag-11-3987101

Mycket händer

Det är mycket som händer i vår familj just nu och i kombination med att man fortfarande inte kan mobilblogga med detta "nya" blogg.se så blir det klent med uppdateringar. Men det blir väl bättre det med hoppas jag.
 
Vi har bestämt oss att flytta från Hälsingland och tillbaka "hem" till Bålsta. Detta för att både jag och min man skulle fått tillbringa resten av året och gud vet hur lång tid som arbetslösa annars. Nu har jag fått en fast heltidstjänst på en underbar skola i Bålsta. Maken har sökt en massa jobb också och det är ju lättare även för honom att få jobb söderöver.
 
Nu är det bara boendefrågan som är kvar. Vi ska ha mäklaren på besök här i morgon och sedan hoppas vi att vi hittar ett bra boende i Bålsta med.
 
Men som sagt.... mycket som återstår. Men jag känner ingen oro endast förväntan. Det mesta brukar lösa sig till slut.
 
Nu ska jag äta frukost och göra mig iordning för ett besök på Arbetsförmedlingen, jag är ju arbetslös -men bara till den 8 augusti. Sen så......
 
Ha en underbar dag!

RSS 2.0