Fredag kväll

Mysigt att ha dotter med pojkvän på besök i helgen! Vi bor i ett restaurangtätt område så jag bjöd ungdomarna på mat på kvarterskrogen. Själv tog jag yoghurt och en macka i hemmets enkla vrå. :) 


Maken jobbar sent och jag har bäddat ner mig framför tvn. Gissar att han har bråttom hem. Hans nya telefon ligger och väntar på honom. Sonen hann precis få med sig sin nya innan han åkte tillsyn pappa över helgen. Det var dags att förnya våra abonnemang så vi fick lite ny teknik alla tre. 


Det har varit en intensiv vecka med nationella prov, men det har gått så bra. Nu är det helg och maken är ledig. På söndag fyller han år. Då blir det firande här hemma. 


Nu ska jag se på James Bond och invänta makens arrival. 


Må gott!


Nu så.....

Nu hoppas vi att en spännande leverans vi väntat på äntligen är på väg. Efter sju sorger och åtta bedrövelser typ. Men den som väntar på något gott.... 

Har haft en bra och intensiv dag. Har hunnit med att besöka optikern och skaffat terminalglasögon som min arbetsgivare är snäll och bjuder på. Man sitter ju en del vid datorn så det ska bli skönt att slippa sitta och kisa. 

Jag var så trött när jag kom hem så jag somnade på soffan. Orken tar slut ibland och då är det gott att vila. Ska förresten ta mig en tur till biblioteket och låna boken "Det händer när du vilar" av min favorit Tomas Sjödin. 
Ha en bra kväll! 
God natt!

Dags att sova efter en givande dag. Har genomfört nationella prov med mina duktiga elever. Jag har faktiskt världens bästa jobb! Sinner saved by grace

If you could see what I once was
If you could go with me
Back to where I started from
Then I know you would see

A miracle of love that took me
In it's sweet embrace
And made me what I am today
Just an old sinner... saved by grace

Ny vecka

Alldeles strax är denna helg slut. Den har bjudit på ett mångskiftande utbud. Lärorikt har det varit. 

Nåddes ikväll av budet att min underbara söndagskolfröken flyttat till sitt himmelska hem efter ett strävsamt liv. Ju äldre jag själv blir ju mer tacksam blir jag för alla de äldre jag fått möta i mitt liv. De har lärt mig mycket. 

Nu ska jag sova. Denna arbetsvecka blir speciell. Nationella prov i svenska väntar. Spännande för både mig och eleverna. Första gången jag är ensam ansvarig lärare för detta. 

Ja ja man lär sig nya saker varje dag. Mitt hem är min borg!

Det är inte stort, men det passar vår ekonomi. Jag är glad att vi kan rätta munnen efter matsäcken. Det är inte alla som kan det. Efter en del hinder på vägen har vi äntligen VÅRT hem. Det är fint och nyrenoverat. Tjejen som bodde här innan gjorde verkligen ett kanonjobb. Vi har med väldigt små kostnader möblerat och fått det riktigt hemtrevlig här. Vi har fått mycket beröm för vårt hem. Ingen kan ta ifrån mig den glädjen. 


RSS 2.0