Nya naglar

Idag blev det nya vårfräscha naglar att fira in helgen med. 

(null)


Annars är det städning och fix som står på schemat för maken och mig i helgen. Nu händer det saker snabbt. På tisdag blir det husbesiktning, på onsdag morgon ska maken operera sin fot, på kvällen kommer en homestager och ska styla vårt hus inför fotograferingen som blir på torsdag. Runt påskhelgen beräknas huset komma ut på Hemnet och visningar planeras till runt 8 april. Jättespännande blir det och mycket intensivt. 
Fyra arbetsdagar kvar nästa vecka sedan påsklov. 

Större hus

Jag har bott i många olika hus i mitt liv. Jag har trivts bra i alla, men ett hus har alltid varit min favorit. Huset jag blev så förtjust i 1997 och som jag bodde i fram till 2006. Nu har Calle och jag fått möjligheten att köpa ett sånt hus, på samma gata. Vi kom fram till att det vi behöver är framförallt större sällskapsutrymmen och det finns verkligen i detta hus. Vi har 6 barn och tre barnbarn och när alla kommer på middag med sina familjer vill vi ha plats att umgås tillsammans. 

Sen älskar jag planlösningen på detta hus och Calle är lika förtjust han. Så nu blir det styling och försäljning av vårt nuvarande hus och i sommar kan vi flytta in i vårt nya större hus. Härligt att få inreda det nya och vi har redan börjat planera så smått. Inredning är ett av mina stora intressen och jag har god hjälp av min dotter som jobbar med inredning. 

Det här ska bli så roligt!

(null)

(null)


Lampskärmar

Idag har vi varit till Ikea och ätit lunch, köpt tre lampskärmar och två förpackningar smörknivar. Två av skärmarna till lamporna på sängborden och en skärm på golvlampan i vardagsrummet. 

(null)

(null)


RSS 2.0