Snart åker vi hem

Har haft en fantastisk semester här i Platanias på Kreta. Vi återvänder hem till Sverige utvilade och solbruna. Vi utnyttjar solens sista strålar nu innan det blir dags att äta middag. Om fyra timmar kommer bussen och hämtar oss. Väskorna har vi redan checkat in på hotellet så dom är redan på väg till flyget. Sån lyx att slippa köa på flygplatsen. 







Elafonissi

Har haft en underbar dag på paradisstranden Elafonissi här på Kreta. Stranden är rankad som nr 10 bland världens vackraste stränder. Kristallklart turkosblått vatten och rosaskimrande sand. 








Knossos

Idag har vi besökt Knossos!







Vi har det bra

Här på Kreta. Fantastiskt hotell med allt man kan önska. 







Snart

Snart dags för take off!




Snart boarding!

Först lite refreshments. 


Äntligen!

Äntligen har dagen för vår resa kommit. Hade svårt att somna igår. Som ett barn kvällen före julafton. Härligt att få känna den känslan trots att jag passerat femtio. Vaknar med en kvillrande glad känsla i hela kroppen. Tacksam att Calle och jag äntligen får åka utomlands tillsammans. 

När vi går ombord på planet står en sån här väska och väntar på mig. Elizabeth Ardens Beach bag. Det ser jag också fram emot. 



Kanonväder i medelhavsområdet är det och vi ska bo på ett jättefint hotell för vuxna. Åh det här kommer att bli grejt! 

Resklar

Har tillbringat en del av dagen på nagelsalongen och blivit fin om såväl händer som fötter. Nu är min kropp redo för sol, bad, värme, pool- och strandhäng! 


Nyfixade naglar. 



Ett skönt fotbad. 



Pedikyr.



Dags för tånaglarna att få färg. 



Här torkar nagellacket!


Tror den färgen blir fin till solbrännan. 


Kväll

Har tagit ett skönt spa-bad ikväll med några av de fina produkter som jag fick av min äldsta dotter i födelsedagspresent. Nu sover jag gott! 



Förberedelser

Idag har vi packat och donat. Tror vi har allt under kontroll på den fronten. I morgon ska jag på salong och få fina fötter och naglar. Calle ska köpa lite somriga chinos. Sen blir det lite småfix bara här hemma. På torsdag bär det iväg. Då lämnar vi Sveriges regniga sommar och reser till solen en vecka. Som tur är har vi snälla döttrar med pojkvänner som bor hos oss och tar hand om hus, djur och blommor. 







Klocka

Idag har jag köpt en klocka för presentkortet jag fick av min man på min födelsedag. Älskar den!

Sen börjar vi få lite resfeber nu. Om 3 dagar bär det av. 




Om en vecka

Åker vi till Kreta. Sol, bad, värme och vuxenhotell! 





Tant Brun

Lite trist och ostadigt väder så vi passade på att göra en tur till Sigtuna där bl a Tant Brun fick besök. 




Fin början på dagen

Vilken fin början på denna dag. Röda rosor i en vas och frukost på sängen av min man. En massa grattishälsningar på Facebook, telefongrattis från svärmor, sms från barnbarnet och så min goa pappa (86 år), som ringde och sjöng. Önskar ni kunde höra, han har fortfarande en mycket vacker röst. Tyckte texten på födelsedagssången också var mycket fin. Så här sjöng han: 

"Vi gratulerar, vi gratulerar, vi gratulerar på din födelsedag. 
Å må du leva, å må du leva, å må du leva så länge du får. 

Å när du har levat, å när du har levat, å när du har levat så länge du får. Ja då ska du leva, ja då ska du leva, ja då ska du leva där änglarna bor."  

Det ni är ett framtidshopp det! ❤️





Pyssel

Igår och idag har vi fixat med vårt kök. Möblerat om, köpt nytt köksbord (på annons givetvis ha ha) och skåp och städat och rensat ur alla köksskåp. Det blev riktigt bra. Nu ska vi bara skaffa nya stolar till köksbordet. Ikeas Ingolf blir det. Har hittar två på köp och sälj så köper vi två nya på Ikea om jag inte hittar fler på annons. 
Här kommer lite bilder. 







EKG

Avslutar denna vecka med ett 48-timmars EGK. I morgon får jag ta bort det. Hoppas det kan hjälpa läkarna att ta reda på varför mitt hjärta flimrar och fladdrar. Oglammig bild, med det finns inget glammigt med EKG. 




Naglar

Fixade naglarna idag med lite fransk manikyr. Somrigt tycker jag. 



Klocka

Idag har vi varit på Ikea. Hittade en fin klocka till väggen i köket. 



Kväll

Efter lite skumpa och en fantastiskt god middag a' la Calle avslutades denna bröllopsdag med ett kvällsdopp i Hjälmaren i den underbaraste av solnedgångar. 


Bröllopsdag

Idag firar vi 6-årig bröllopsdag Calle och jag. Det är drygt 36 år efter den första kyssen i Haneborg. Glad att vi hittade varandra efter alla år som gått. 

Det är inte så stora åthävor när vi firar nånting. Inte så "öschigt" som vi brukar säga. Men i kväll blir det lite skumpa och god mat. Bara att få vara tillsammans - det räcker. Du och jag älskling, tillsammans. Du och jag älskling, tror jag det.... du och jag! 




Stranden

Har varit på stranden hela dagen idag! Vilket väder! Äntligen sommar!



Kvällsdopp

Tog ett kvällsdopp vid 21-tiden. Hur underbart som helst. 




Campar lite igen då

Nu myser vi i vår fina husvagn igen. 




RSS 2.0