Mera Diva

Hon är bara så söt!

Diva!

Idag har vi hämtat hem vår nya valp. Efter 20 år som malteseruppfödare kommer jag nu även att föda upp chihuahua. Men det dröjer ett par år innan Diva är så stor att hon ska få valpar. Hon är så otroligt fin och trevlig. Fin mentalitet och fint och rastypiskt utseende. Här kommer lite bilder. 


Husligt värre

Nu har vi plockat av vinbärsbuskarna så nu syltas och saftas det för fullt. 
Bifogar en somrig bild på nytvättade sängkläder på tork med. 
Ha en fin söndag

Toppenväder idag med! Underbart! Jag passar på att tvätta sängkläder och hänga ute på tork. Det doftar så gott! 

Hittade ett fint litet visdomsord på fejjan alldeles nyss, som jag gärna delar med mig av. 

Ha en fantastisk dag!  
Släktträff

I går var vi till Voxnabruks Herrgård på släktträff med delar av "our US family", från Palm Desert och från Connecticut. Vi firade också Ingrid och Lars som fyllt 70. Vi hade en riktigt härlig eftermiddag med god mat och härlig samvaro. Så gott att få träffa alla igen. Här kommer några bilder:

De flesta lyckades komma med på bilden i alla fall. Calle och jag tillsammans med mina föräldrar och mina två yngsta barn. 


Min syster Christina och jag med mamma och pappa. 


Me and my hubbie. 

Sol

Idag är det sol och inget regn så då greppar jag målarpenseln och fortsätter måla förrådet. Skickar med ett visdomsord av kloka Astrid. Ha ha ha

Den är så bra!
Mera mål........ ning

Nu har jag provmålat (bara grundat än så länge) en bit av väggen för att se hur det passar ihop. Så nu är snart det blå förrådet ett minne blott. Nu blir det beige med vita knutar dörr och lister.
Soffa

Ikväll har vi varit och hämtat en jättefin soffa i otroligt fint skick som jag hittade på blocket tidigare ikväll. Gratis var den om vi hämtade på stört. Det gjorde vi ju förstås. Ibland har man tur. 
Målning

Ja ja, inget bra målarväder denna sommar. Men jag fick i alla fall det vita målat. Hoppas på nån timmes uppehåll nästa vecka så jag kan måla väggarna. Nu ska förrådet bli uppfräschat! Vita knutar och ljust grå-beiga väggar. Samma färg som övriga huset är målat i. RSS 2.0