Inga latmaskar

Igår målade vi och så var vi och köpte fondtapeter till köket, sovrummet och sonens rum. Idag har vi tapetserat fondväggen i köket, målat lister, möblerar om i hallen nere och städat tvättstugan. Passade även på att byta accentfärger i vardagsrummet. Från somrigt turkos till höstlikt orange. Blev riktig mysigt. Här kommer lite bilder:


Lite nytt

Var och fixade naglarna i går. Behövde kortas lite så jag ska kunna spela gitarr på musiklektionerna. Fick bli en rosa blomma och lite glitter också. Köpt lite smycken och ett par nya jeans. Annars är det mest husrenovering som gäller här hemma nu. 
Lite bilder. 

Flitens lampa

Vi har varit riktigt flitiga och målat och tapetserat dotterns rum i helgen. Köpt två nya byråar i samma serie som sängmöbeln. Maken har haft värk i örat så han har varit beundransvärd som orkat. Men i morgon blir det läkaren för honom, för värken blir bara värre. Här kommer i alla fall några bilder. När lockarna föll

....och kom tillbaks kanske jag ska tillägga. Bestämde mig för två saker i söndags. Dels att klippa en bra bit av håret och dels att bli sams med mina lockar i håret. Så här blev resultatet. Ny termin

Nu är semestern slut och på måndag börjar jag jobba. Det ska bli riktigt kul tycker jag. Många spännande utmaningar. 


Men när jag kollade mig i spegeln i morse kändes inte min kropp speciellt jobbklar. Så jag tog mig en tur till centrum och fixade naglarna, köpte lite nya kläder och smink. 


Hittade min favoritdoft på Kicks så den fick följa med hem. Har köpt hårfärgningsmedel så ikväll ska utväxten färgas och hårinpackning ska göras. 


Ska försöka få tid till frisörbesök och klippa en fin Meg Ryan typ av frisyr som jag hittat bild på. Återstår att se om den funkar på mig, men det ska nog gå bra. 
Unnade mig en god räkmacka och en latte på cafét i centrum också. 

Lite bilder:Mer

Inköp av lampa och vita gardinstänger blev det härom dagen. Tavlan fick jag av min äldsta dotter. Behövde bara köpa ramen. 


Vardagsrummet

Nu har vi målat klart i vardagsrummet. Färgerna är glittering grey på fondväggen, stockholmsvitt på övriga väggar och snickerierna är målade med Alcros 701a. 

Gardinerna, som jag köpt på Jotex, är på plats men med provisoriska gardinstänger. Ska köpa vita sen. Har även skruvat upp hyllan ovanför tvn (hylla och tvbänk är ikeas bestå/burs som jag köpt på annons för tillsammans 800 kr, tror de skulle gå på drygt 3000 kr om man köpte dem nya) och fått upp en stor del av våra böcker. 

Det som återstår att göra är lite inköp. Ytterligare en bokhylla behöver vi samt nåt extra hyllplan. Vi ska köpa an snygg lampa att ha på pianot och så ska några fotohyllor upp. Vi letar efter en stor snygg tavla att ha ovanför soffan och så är fönsterlampan jag beställt på väg. Jag tror den blir klockren på sin plats i fönstret. 

Här kommer lite bilder hur det ser ut just nu. Har fått ställa upp lite grejer ovanpå bokhyllan pga platsbrist men de ska bort sen när de fått sin egen plats. RSS 2.0