Klänning

Nu har jag beställt en klänning som jag ska ha på min dotters bröllop. Väldigt snygg och i en snygg färg. Nu ska jag ge mig ut på jakt efter passande skor, väska och accessoarer. Nu ska jag strax äta frukost och sen bär det iväg till jobbet. I morgon är en ledig dag.... härligt! Då ska vi ut på andra äventyr. :))
Ikväll blir det god middag med make, svärmor och son och sedan majbrasa!
En trevlig och solig vårdag önskar jag er alla.

Gullhjärtat

img_4046 (MMS)

Idag har mormor ätit frukost med sitt gullhjärta, bytt blöja, klätt på, lekt och gosat. Dom där stunderna är guld värd när man inte kan ses så ofta.


Fina systerdottern.

img_9023 (MMS)

Fina systerdottern.


Dotter och syster

img_8037 (MMS)

Min fina äldsta dotter och min fina syster.


Klocka

img_2845 (MMS)

Dagens första fynd. En klocka från guldfynd.


Alla fyra

img_9069 (MMS)

Här är vi allihop, även fotografen kom med i vänsterkant.


I stan

img_0020 (MMS)

Mammor med döttrar i huvudstan. På bilden syns min äldsta dotter, som vi hade möhippa för och min systerdotter och min syster.


Aprilväder?

img_3542 (MMS)

Man blir inte klok på vädret. Regn och sol samtidigt. Men en fin regnbåge blev det.


Today

img_3496 (MMS)

Har haft en bra dag idag. Köpt en billig kontorsstol på annons som maken både hämtade och levererade till mig på jobbet, för det är där den ska stå. Ledsnade på den hårda plaststol som stod där innan och eftersom jag är ett handlingskraftigt och rejält fruntimmer från bynn så tog jag saken i egna händer och köpte mig en egen stol. Maken passade på att bjuda ut mig på lunch på Gästis och det var så mysigt.   Ikväll har jag och sonen sett på Ice Age 3 och vår gemensamma favorit i filmen, Sid. Nu är det dags att slå igen mina gröna för i morgon börjar jag jobba tidigt. Fördelen är att jag slutar tidigt också och kan göra helg. Ska skjutsa sonen till bussen på em och passa på att införskaffa lite nödvändigheter i Bollnäs. Men som sagt. Sova nu.  Natti natt!


Pianohörnan

img_9314 (MMS)

Pianohörnan. Ett piano behövs i varje musikaliskt hem.


Tavlan

img_2851 (MMS)

Den fina tavlan omges av vacker grönska.


Matsalsdelen

img_7269 (MMS)

Matsalsdelen med den underbara "forget me not"  tapeten.


Sekretären

img_2236 (MMS)

Min älskade sekretär gör sig så bra till den nya tapeten.


Klockan

img_7728 (MMS)

Den gamla klockan fick ny placering.


Vita fönster

img_8746 (MMS)

De vitmålade fönstren blir så fina! Äntligen! Jag var så trött på de 70-talsbruna. I vardagsrummet har vi flest fönster, så även om vi har övriga rum kvar att måla fönster i så känns det inte lika mycket som vardagsrummet. Vi har köksfönstret, 3 sovrum, ett badrum och ett hallfönster kvar att vitmåla.


Hagel

img_4784 (MMS)

Måste bara visa hur det haglade idag när jag var på jobbet. Haglen studsade som popcorn på fönsterbläcket. Nu får det väl vara nog!


Brädor på plats

img_1946 (MMS)

Nu är fönsterbrädorna på plats. Har fyra orkidéer och ska köpa fyra till. Det är det enda som ska stå i det långa fönstret. Totalt 8 orkidéer med likadana glaskrukor. Lättskött, stilrent och snyggt. Mina gamla krukväxter får åka i en korg till svärmor.


I´m free

Hittade denna underbara sång med Lynda Randle via en väns FB sida. Den är så fin och texten är fantastisk.
Här kommer både sång och text.

So long I had searched for life's meaning,
Enslaved by the world and my greed;
Then the door of the prison was opened by love,
For the ransom was paid - I was free.

Refrain
I'm free from the fear of tomorrow,
I'm free from the guilt of the past;
For I've traded my shackles for a glorious song,
I'm Free! Praise the Lord! Free at last! 

I'm free from the guilt that I carried,
From that dull empty life I'm set free;
For when I met Jesus, He made me complete,
He forgot how foolish I used to be.

Refrain
I'm free from the fear of tomorrow,
I'm free from the guilt of the past;
For I've traded my shackles for a glorious song,
I'm Free! Praise the Lord! Free at last!

I'm free from the fear of tomorrow,
I'm free from the guilt of the past;
For I've traded my shackles for a glorious song,
I'm Free! Praise the Lord! Free at last!
I'm Free! Praise the Lord! Free at last!


Mystisdag

En lång skön slö morgon, med frukost, nyhetsmorgon, ett långt bad och tid för reflektion. Reflekterar över hur tacksam jag är över min familj och mitt hem. Mitt hem är min borg och min familj är det absolut viktigaste jag har.
Idag jobbar jag ju bara 3 timmar, så när jag kommer hem så ska maken och jag fixa klart i vardagsrummet och sen påbörjar vi operation storstädning. Tänk vilken skillnad det blev med vita fönster! Helt underbart!
När vi flyttade hit blev det väldigt bråttom pga att vi skulle ut ur ett hus och in i detta och de som köpte vårt hus hade bråttom att flytta in. Maken hade tänkt att tapetsera och måla om i hela huset innan vi flyttade in, men det hann vi inte och det var nog tur det. För nu när vi bott in oss har vi haft tid att fundera lite hur vi vill ha det. Sen har det varit lite mer skonsamt mot vår ekonomi att ta saker pö om pö. Vi har bott här i 1 1/2 år nu och det känns absolut inte som vi renoverat hela tiden utan vi har verkligen tagit allt i maklig takt.
Längre fram i tiden ligger köksrenovering då vi ska byta ut hela köket. Vårt kök är från 1975 så det är verkligen på tiden. Men även om det dröjer ett tag så funderar och diskuterar vi mycket om planlösning och praktiska detaljer. Maken är ju en duktig kock och vi lagar i stort sett all mat från grunden och bjuder gärna hem släkt och vänner. Så att köket ska vara praktiskt har en stor betydelse. Men vi har tid på oss att grunna över det. Har funderingar på detta kök från Ikea. Ädel heter det.
Har haft tid att kolla upp lite om vår ev resa till Spanien i sommar. Jag har önskat att få gå pilgrimsleden till Santiago de Compostela under ca 10 dagar. Allt handlar här om ekonomi för efter min 50 års dag ska vi åka ner till Öland på husvagnssemester. Det älskar både vi och barnen. Barnen har starka önskemål om att få vara på Öland i sommar med för de tycker att "Öland är vår barndom". Precis så har ju jag och min syster också haft det när vi var små och det känns fint att få föra den traditionen vidare till mina barn. Så prioriteten för mig ligger på Öland och att få semestra tillsammans med barnen. Men räcker pengarna (vilket jag tror och hoppas) så åker maken, jag och svärmor till Spanien i slutet av juni och går dryga 10 mil.

Fönsterbrädor

I morgon ska vi köpa nya, vita fönsterbrädor till det långa fönstret. Sen när de är på plats ska gardinstången upp och sen får jag äntligen börja piffa i vardagsrummet. Det blir så snyggt! Sen ska hela huset storstädas för usch vad allt blir eftersatt när man renoverar.

Lovar bilder på vardagsrummet sen när vi fixat klart. Funderar på att byta soffor, uppe mot nere så att säga. Nere har vi en Ektorp 2 sits och en 3 sits, jag skulle vilja köpa vit klädsel till dem och flytta upp dem och sedan flytta ner de bruna vi har uppe.... får se hur jag gör. Men jag tror det skulle bli jättefint. Sen är det bara vitt soffbord som fattas.
Näpp sova nu tror jag. I morgon börjar jag inte jobba förrän kl 13. Så jag får en låååång sovmorgon.
Natti!

En av de fyra.

img_2082 (MMS)

En av mina goungar! Yngsta dottern som testar kameran i mammas nya mobil. :)


Tapeter tapeter

img_1047 (MMS)

Nu tapetseras det för fullt. Maken balanserar på stegen. Själv har jag varit ute och gått i nästan en timme. Stavarna fick stanna hemma idag men hunden Jolly fick följa istället till hennes stora lycka. Solen skiner i bynn idag och det är våååår i luften!


Smagen är som bagen

img_6430 (MMS)

Inte nog med att sonen tycker jag spelar hippiemusik. (Dagens ungdom förstår sig inte på sjuttiotalsmusik - men smagen är som bagen som Marie brukade säga). Passande nog så ser vårt vardagsrum ut som ett hippierum också med en mycket alternativ möblering. Soffor som står mitt på golvet, alla blommor i en hög på vardagsrumsbordet, ljuslyktor som hänger i taklampan. Men under dagen har den sista biten tapet dragits bort, väggen har spacklats och fönstren grundmålats. Nu blir det mat. Baconinlindad kycklingfilé i gorgonzolasås. Smaskens sa räven!


Sista väggen

img_3373 (MMS)

Då kör vi sista väggen då. Ja i vardagsrummet i alla fall :)


Det tar sig!

img_7242 (MMS)

Maken målar det sista runt fönstret och den nya fönsterbrädan är på plats. Över stolsryggen hänger de nytvättade gardinerna och väntar på att strykas och hängas upp. Men det bli i morgon det. Då ska fönstren tvättas, gardiner upp och blommor och fönsterlampor på plats. Sen ska lite sladdar sättas fast så de knappt syns. Sen är nog matsalsdelen i det närmaste färdig. Sen är det bara en vägg kvar. Den där vi har fyra fönster som också ska vitmålas. Tror min arme make inte vill se åt en pensel på långa tider efter det. Så lite pillig tapetsering däremellan. Sen ska vi köpa nya vita fönsterbrädor dit också. Jaaa och tvätta fönster och gardiner och snygga till med växter och belysning i de fyra fönstren med. Ja just... En golvlist med ska målas. Men sen är vardagsrummet klart. Underbart!!!


Nu

img_7192 (MMS)

Nu har den kommit! Min nya telefon!


Upp och ner

img_7693 (MMS)

Upp och nervända världen i vårt vardagsrum. Men det blir kanonfint när det är klart. Stor skillnad att fönstrena målas vita istället för det 70-talsbruna.


Mysvovve.

img_8335 (MMS)

Lizzie myser med husse. Lizzie är en liten maltesertjej från vår egen uppfödning. Hennes lillasyster Loulou bor också hon oss. Lizzie är husses hund och Loulou är mattes hund. Varje morgon när husse dricker kaffe vill Lizzie sitta bredvid eller ännu hellre på honom.


Segt

Det var en seg förkylning som inte riktigt vill släppa sitt grepp. Känner mig bra less på detta nu. Men det är bara att bita ihop och försöka kurera sig så gott det går, gilla läget och hålla sig i sängen.
Renoveringen av vardagsrummet fortskrider mig förutan. Nu är hela långväggen i vardagsrummet också tapetserad av min duktiga man. Nu är det fönsterväggarna kvar att tapetsera och så ska fönstren vitmålas och så är det lite golvlister som ska målas och sen är det klart. Blir säkert klart i helgen för min make är flitig han :)
Försöker läsa lite böcker nu när jag är sjuk. Men ofta blir jag så trött så jag måste blunda en stund. Är väl febern som gör att man har mindre ork antar jag.
Men en bok jag gärna vill läsa är denna:
Jag tror jag ska låna den på bibblan när jag blir frisk.
Jag reagerar ofta på när människor är elaka, säger elaka saker och hela tiden måste ge andra små nålstick. Jag har också svårt att se Tv program som bygger på intriger, utröstning och pennalism.
Men jag tror att det är svårt att förändra andra. Den enda man kan förändra är sig själv, så jag jobbar med att göra mig själv till en snällare människa. Så jag hoppas den boken ger lite vägledning.
Jag vill lämna några citat som jag läste i samband med en recension om ovan nämnda bok. Tycker de är så bra:

"Ta vara på din tid, slösa inte bort den på fel saker, var snäll mot den du är och det du vill göra. När du är snäll mot andra och mot dig själv mår du bättre".

Eller för att citera ytterligare en annan författare, amerikanen Henry James som har sagt: “Three things in human life are important: The first is to be kind. The second is to be kind. And the third is to be kind.”


Sjuk

Å vad det är tråkigt att vara sjuk. Även om febern inte är lika hög längre så finns den där. Snuvigt och hostigt och en hals som värker. Jag vill vara frisk och vara på jobbet och gå långpromenader när jag kommer hem.
Men jag ska väl inte gnälla, det finns värre saker en förkylning.....
Maken är duktig han. Medan jag bara kan ligga i sängen och snora så håller han på att tapetsera vardagsrummet. Åh vad fint det blir. Ska ta lite bilder sedan och lägga upp här på bloggen.
Ha en fortsatt trevlig dag!

Hon kan få till det

Jag gillar underbara Claras blogg. Jag tycker hon har så sunda värderingar. Kolla DETTA inlägget.

Resten kvar

Nu är det bara resten kvar i vardagsrummet. Vilket i och för sig är en hel del. Fönster och golvlister ska vitmålas och så ska vi tapetsera färdigt med Falsterbotapeten och så har vi två väggar kvar att tapetsera efter det.
Den sista etappens tapetet inhandlade vi idag. Den ska sitta på den långa vardagsrumsväggen, samt vid det stora långa fönsterpartiet.
Man kan säga att vårt vardagsrum består av 6 st väggar. De två första som vi tapetserade var de där vi har Tvn. Där valde vi denna tapet:
Den delen blev klar i somras.
I helgen tapetserades matsalsdelen i denna tapet:
Slutligen den sista delen, som också är den största ska vi göra nu i veckan som kommer. Där kommer denna ljusa fina tapet att sitta:
Mönstret syns kanske lite dåligt med det är silverfärgade franska liljor på vit botten.
Samtidigt har vi målat och kommer att måla alla golvlister och fönster vita. Det blir ett stort lyft för vårt vardagsrum.

Det är vår

img_7031 (MMS)

Våren går framåt sakta men säkert.


Snyggt

img_6400 (MMS)

Färdig för idag. Ska köpa en rulle till och köra klart denna väggen och fönsterväggen. Övriga väggar blir vita. Insidan av ytterdörren är inte brun längre utan VIT.... Men nu är det nog för idag. I kväll ska vi grilla. :)


Lördag = renoveringsdag idag

I dag blir det fixande med vardagsrumsväggen, sedan har jag även en del andra målarprojekt jag tänkte ge mig i kast med om färgen och orken räcker. Känner mig förkyld idag med så jag fick börja dagen med alvedon och strepsils. Men senare ska jag gå loss med ingefära, citron och vitlök. Det är mina trogna huskurer det när man känner sig så här.
Men nu tänker jag inte prata mera sjukdomar för då blir det nog "fasterberta-varning" på mig snart. Uttrycket grundar sig på min mors gamla faster vars favoritsamtalsämne var just sjukdomar och krämpor. Har många och fina minnen av den damen, hon var en stor personlighet.
-Men sätt fart nu´rå Helen. Sitt inte bara där och förlora dig i gamla minnen om gamla tanter....
-Ok då´ra.... nu kör vi!
(Illa när man pratar med sig själv.... hö hö)

Jorå det går framåt

Idag har maken spacklat och slipat väggen och putsat golv och dörrlist med sandpapper. Just nu håller lister på att bli vita och i morgon kommer tapeten upp om allt går enligt planerna. Själv känner jag mig lite halvskruttig. Skyller på sömnbrist och intalar mig att i morgon är jag pigg igen.
Dottern är på fest, sonen hos sin pappa så maken och jag köpte hämtmat idag för att vi inte orkar laga mat denna kväll. Kinamat blev det och det är ju aldrig fel. Renoveringar har sin tid och matlagning har sin tid tänkte vi.
Nu forstätter fredagkvällen här hos oss. Maken ska iväg och hämta dottern nån gång mitt i natten, men så är det med tonåringar i huset. Gör det mycket hellre än att de ska krångla sig hem själva eller sova över på suspekta ställen. Sen får man se i vilket skick de är när de kommer hem och det tycker jag känns skönt, att få se att de mår bra. Sånt sover man lugnare av. Jag är en hönsmamma därvidlag och kommer att så förbli.
Ha en underbar fredagkväll!

Morrn morrn

Godmorgon! I natt har jag sovit knappa två timmar. Drack nog kaffe för sent och kunde inte somna. Men vad gör det... det är ju fredag idag och sova ut får jag göra i helgen.
Men vi ska tapetsera med, för igår åkte fultapeten ner och nu ska det spacklas och målas lister och SEN.... tapet!
Men allra först så åker jag och jobbar några timmar.
Ha det gott!

Ny tapet

img_5490 (MMS)

Sedan ska en vägg i matsalsdelen tapetseras med den här söta tapeten, Falsterbos Förgätmigej!


Fultapet bort

img_7750 (MMS)

Här skrapar och river vi bort fultapeten i vardagsrummet. En sunkig gammal strukturtapet som åker ner i ett huj! Härligt!


Hjälp!

Min favoritrestaurang i Stockholm har legat på samma plats i 100 år. Den heter Minerva och ligger på Kungstensgatan 60.


Nu har de blivit uppsagda. Hjälp till att protestera mot detta. Läs mera HÄR.

Sprid gärna vidare.

Morning

Morrn morrn på er! Efter ett bad, en kopp kaffe och en cambridgeshake är det snart dags att bege sig till jobbet. Tittar in och önskar er en härlig onsdag!

Yippee

Nu har den här tanten gått ner 9 kg från den 1 december. Nu tar vi resten.... hej och hå!

Bra dag

Har haft en bra dag på jobbet, ska strax äta kålpudding tillsammans med min älskade make innan han åker och jobbar.
I morse hittade jag dessa tänkvärdheter på min tremänning Monicas wall på FB. Gillar budskapet och delar det med er.

Slut på helgen

Vad skönt det är att få vara ledig i fyra dagar. I morgon är det arbetet som gäller igen och det är inte helt fel det heller. Jag älskar mitt jobb. Nu är det ju påsklov så då har vi slagit ihop fritidsavdelningarna hos oss.
I morse vägde jag mig igen och trots att jag varit förkyld och inte kunnat motionera något så hade jag i alla fall gått ner ett halvt kilo. Det går åt rätt håll hela tiden. Det känns jätteskönt!
Till middag idag gjorde jag spenatsoppa som avnjöts med ett kokt ägg och ett par knäckemackor. Efterrätten var en skål med hallon.
Nu har jag precis druckit lite grönt te med ingefära och citron och avslutar kvällen med att se lite på Tv. Simon och Tomas bla. Innan har jag sett på Anna Skipper, programmet som gick tidigare i veckan och som jag missade. Bra att ha Viaplay i såna lägen.
Ha en mysig kväll!

Lunchdags

img_9962 (MMS)

Maken fixade lunch till mig. Fillibabba!


Instämmer

Med denna skrivare!

Tacomiddag

img_3782 (MMS)

Idag har vi ätit tacos till middag. Till efterrätt ordnade barnen chokladfondue med färska jordgubbar och apelsiner. Mums!


Det ultimata bjäfset

img_4480 (MMS)

Till sist det bjäfsigaste utav allt bjäfs som ska fram i påsk. Påskriset, som denna gång blev fina videkissar istället för vanligt björkris.


Mera köksinteriör

img_8394 (MMS)

Nytorkad arbetsbänk (därav ränderna alltså :)) i köket med ny duk och ljuslyktan. Ljuslyktan köpte jag på Ica Kvantum för en tia. Duken är en stuvbit från Jysk för 25 kr som vi fick ut många dukar av.


Vårfint köksbord

img_9090 (MMS)

Vårfint köksbord


Katternas matplats

img_3882 (MMS)

Katterna fick också en ny duk. Det gillas av Max. Hundarna har sin matplats på golvet rakt under katterna. De har också fått en likadan duk. Precis lika rättvis som man ska vara mellan sina barn, så måste man ju vara med djuren med... he he


Pläd

img_9009 (MMS)

Den fina gamla fåtöljen som jag fått av min vän L har fått en fin pläd över sig som min mormor har stickat. Fåtöljen kommer från L´s barndomshem.


Vårgardin i vardagsrummet

img_6467 (MMS)

De här skira vårgardinerna köpte jag på annons för några tior. De är så fina.


Tulpaner

img_4326 (MMS)

På matsalsbordet har jag ljusrosa skira tulpaner. Det fina silverkryddsetet har jag köpt på annons för en tjuga.


Tupp

img_1708 (MMS)

På matsalsbordet står en gul påsktupp som jag fick för många år av mina äldsta barns farmor G. Den är mig mycket kär.


Det knöliga paret

img_8585 (MMS)

Plättar i luften står i en gammal glasskål, som i sin tur står på ett gammalt silverfat och fotot föreställer min farmor och farfar. Fotot hittades i en gammal låda och har restaurerats. Det var knöligt när det hittades så någon av mina kvicktänkta kusiner döpte fotot till "Det knöliga paret". Men visst är det fint. Jag tror att farmor var 18 år och farfar 29.


Matilda

img_7467 (MMS)

Strindbergslampan har jag fått av min mamma. Fotot föreställer min mormors mor Matilda och Bibeln är min faster Hedvigs. Vasen bakom fick maken av sin mor när han fyllde år. Det fina ljusblå hjärtat fick jag av min väninna M när jag fyllde 44 år. Mormors mor Matilda var en mycket vacker kvinna. Hon dog 1918 i spanska sjukan. Mormor var endast 9 år gammal när hon miste sin mor. Matilda var mycket modeintresserad och man kan se att hon är så fint klädd på fotot. Matilda drev kafé i Ovanåker tillsammans med sin mamma Anna. Ett gäng riktigt starka och självständiga kvinnor var de.


Ovanpå sekretären

img_0190 (MMS)

Mera från sekretären. Gillar ljuslyktorna med änglamotiven.


Diverse gamla saker

img_5162 (MMS)

På sekretären står en massa smått och gott. Lite saker jag fått av mormor bl a och ett gammalt foto som jag tror föreställer min farmor som barn.


Påskhöna

img_0949 (MMS)

Tror ni inte att en liten påskhöna letat sig till vår gamla sekretär. Där ligger hon nu och ruvar.


Ormbunken

img_2088 (MMS)

Min fina ormbunke. Det står på en piedestal som jag köpte för ett par tior på second hand och målade vit.


Gamla skåpet

img_1351 (MMS)

Vårt gamla ommålade skåp från Målda. Det var blått och stod i stallet när vi flyttade in. Den sommaren gick jag lös på många gamla möbler med vitfärg.


Varde ljus

img_9510 (MMS)

Ljusen tända på vardagsrumsbordet. Duk från Röda korset. Ljusen står på gamla blomfat. Skåpet i bakgrunden har min farfar snickrat. Den tjänade som diskbänk i pappas barndomshem, nu har vi vår tv på den.


Max

img_7417 (MMS)

Snyggingen Max har precis intagit lite käk och tillbringar långfredagen med att vila sig i form. Ett bra ställe att göra detta är i värmen ovanpå akvariet. Min farfar brukade säga att man har dagar som en katta om man kan göra som man behagar. Det är Max devis det tror jag.


Långfredag

Vi glömmer lätt påskens budskap för alla kycklingar, ägg och påskfjädrar. Här är vad långfredagen är för mig.
Den här sången är fantastisk tycker jag. Det som hände denna långfredag för länge sedan gjorde skillnad.

Påsk

Nu är det påskledigt i fyra dagar. Åh vad härligt med några dagars sammanhängande ledighet. Jag har ju inget påsklov eftersom jag har fritidspedagogtjänst och inte lärartjänst. Det gör i och för sig inte så mycket eftersom jag trivs så bra på mitt jobb och att jobba på loven är rätt mysigt.

Idag har jag jobbat för två, bokstavligt talat, eftersom jag tog timmar för en kollega som ville vara ledig. Så när jag slutade idag så kom maken och hämtade mig och så åkte vi till Bollnäs och handlade. Har köpt mat så kylen bågnar. Vi ska ha familjemiddag här hemma på lördag och fira min far som fyller år. Maken planerar en massa god mat.

Mr Carl handlade mat och jag handlade "lull-lull" som han kallar pynt, min kärlek. Lite dukar, ljus, en pläd (som han hävdar vi har alldeles för många av - men inte kan man få för många plädar heller :)) Jag vill ha i många färger så jag kan byta efter färgtema :))

Blommor naturligvis... tulpaner.... påskliljor tete-a-tete att ha ute mm.

När vi kom hem sen så var det städat i hela huset och doftade så gott. Maken hade städat när jag var på jobbet så det var så härligt att komma hem.

I morgon ska jag forsätta mitt pyntande så då kan det dyka upp en och annan bild också. Jag är inte sådär jätteförtjust i påskpynt, tycker det är lite "bjäfsigt", hade faktiskt hoppats på att hitta vita påskfjädrar, men utan resultat. Så tillsvidare får det bli gula, men vem vet.... jag kanske hittar sen.

Sen börjar vi ladda upp för nästa etapp i målning och tapetsering av huset. Men det får bli efter påsk... Jag och syster har bytt överblivna tapeter med varandra så jag har lite spännande planer för gästrum och förråd i källaren. Sen har jag kommit på riktigt kul inredningsidéer för gästtoaletten nere. Man kan ju gå loss lite mer där än i vanliga badrummet. Men mer om detta en annan gång.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund. Maken jobbar på bion, sonen är med kompisar och dottern sitter på bussen på väg hem. Är väl hemma om en dryg timme. Härligt!


Så här ser jag ut inuti

Här kommer en bild på min rygg efter operationen. Hyfsade skruvar, eller hur? :))

Godmorgon!

img_6306 (MMS)

Godmorgon! Förkylt var det här men jag bjuder på ett visdomsord.


Syns han?

img_1928 (MMS)

Mattes goa kattpojke Max, som känner när matte är sjuk och vill gosa.


RSS 2.0