Härlig dag

Idag har vi jobbat flera timmar i trädgården min man och jag. Klippt ner, rensat, grävt och planterat. Har köpt en del perenner, men även lite fint i krukorna. Någon som sovit i solen är Cocos. Det är lite "Tjuren Ferdinand" över den kattan. 
Här kommer lite bilder. 

Stolt

Stolt över att Sveriges bästa parti fått Sveriges bästa partiledare! Ebba Busch Thor! 
Nu kör vi!

Riksting

Nu bär det av in till stan på Kd's extra riksting!Lite nytt

Idag har jag varit till centrum och fixat mina naglar efter jobbet. Lite nytt glitter fick det bli idag. Passade på att köpa mig ett par jeans och ett par nya tröjor och en fin sjal också. 

I morgon ska jag in till stan på Kd's extra riksting, där vi bl a ska välja vår nya partiledare, Ebba Busch Thor som jag skrev om för några år sedan och tyckte hon skulle bli vår partiledare.  Nu är det ett faktum och nåt jag är mycket nöjd med. 

När jag kom hem hade min man köpt jordgubbar som jag kan mumsa på innan middagen. 
Nästa vecka ska vi till Kista. Jag och båda sönerna ska klippa oss och så ska yngsta sonen få en "klädpeng" och shoppa lite nya kläder. Bäst att passa på för det är inte enkelt att få tonårssöner in i klädaffärer. Mycket enklare med döttrar. 

Sedan smider vi semesterplaner. Letar ny husvagn och längtar till Öland. Får se vad vi väljer. 


Grönt är skönt

Idag har vi städat och tvättat. Gardiner har bytts i alla rum och färgtema har ändrats. I köket vilar en skir vårgrön stämning. 

Gardin och duk kommer från Hemtex. Köpt på tokrea i början av året. Köksbordet är köpt för ett par hundra på annons. Stolarna på kortsidorna är från min pappas föräldrahem. 

Stolarna på långsidan är Edsbyverkens Fanett, gjorda med en teknik som mina äldsta barns farfar uppfunnit. Dessa stolar har jag köpt för en hundring och fått dem omålade av en duktig målare för en liten peng. 

Kökssoffan var min mormors. Taklampan är från Ikea och fönsterlampan köpt på Rusta för 29 kr. Heminredning är kul och behöver inte vara dyrt om man handlar på rea, annons och lär sig ta vara på saker andra kasserat. 

Produktiv dag

I morse åkte maken och handlade nybakt bröd och goda pålägg och sedan åt vi en mysig, spontanfrukost på balkongen, maken, jag och yngste sonen. Solen lyste och då kan man ju inte sitta inne och äta. Så mysigt var det. 

Sedan plockade vi fram dukar mm och gjorde iordning alla tre uteplatserna. Nu fattas bara blommor, men det får bli lite längre fram. 

Vi passade på att plocka lite i förrådet också och sorterade ut en massa skräp och saker som lämnade på återvinningen. Lämnade en del saker i bytesboden och fick med oss en fin jordglob och ett par fina trädgårdsböcker hem istället. 

Vi lämnade också vår gamla tvättmaskin eftersom vi köpte en ny förra helgen. 

Sedan åkte vi och köpte en Billybokhylla med glasdörrar som jag fyndat på köp och sälj för 150 kr. 

Nu har vi kommit hem efter att vi hämtat äldsta dottern med man vid tåget. Dags för mig att krypa i säng nu för i morgon är en ny härlig dag att se fram emot. 

Här kommer lite bilder från dagen. 

Min fina fina hund

Månstrålens Lovely Loulou. Från egen uppfödning. Bålsta by night

Utsikt från vår balkong. 
Gullungen

Den här gullungen hade jag förmånen att umgås med igår. 

Ätit våfflor så hakan är full utav sylt. :)


Klättra i träd är roligt! 

Ny

Fick bli en ny tvättmaskin idag då vår gamla drog sin sista suck igår. 
Glad och tacksam är jag för vår nya tvättmaskin. Indeed He is!
Långfredag

Och en liten påminnelse om påskens fantastiska budskap. Skärtorsdag

Eftersom jag inte är nåt större fan av bjäfsigt påskpynt har jag starkt reducerat den lilla låda med pynt jag hade. Några få saker kvar och alldeles lagom tycker jag. Resten skänker jag bort. 

Idag har jag och Calle njutit i solen och strosat i Sigtuna. Fikat på tant Bruns café. Så mysigt! 

Sedan besökte jag nagelsalongen och fick påskfina naglar! Härligt det med. 
RSS 2.0