Funderingar

Idag har jag varit ensam. Det har varit tråkigt, men jag har gjort det bästa av situationen. Gjort lite måsten... dvs tvättat, städat köket och gjort tidningen. Har även suttit lite i solen och filosoferat.
 
Har tänkt på vilken otrolig "vända på slantarna" människa jag är. Min mamma brukar påminna mig när vi bodde i Sollentuna och jag åkte till Pallinis i Rinkeby och köpte billig lakansväv i olika färger som jag sydde gardiner av. Sen köper jag allt jag kan på Blocket eller olika köp och sälj sighter på Facebook. Det är fantastiskt vad man kan fynda.
 
Var på Ikea för ett par år sen och såg en snygg sängram. 3500 kr kostade den. Gick ut på Blocket och hittade samma sängram för en tusenlapp. Klart värt! Sålde vår gamla för 1000 kr så gick det jämnt ut. Ny sängram utan att det kostat mig ett öre. 
 
Sådär håller jag på. Dottern ville ha lägre byrå. Två stycken i stället för en hög. Bytte rakt av på en köp och sälj sight på Facebook. Samma sak när sonen skulle ha enhetligt svarta möbler i sitt rum förut. Då sålde jag en hög byrå i ek och köpte två lägre av samma serie fast i svart. För samma peng det med.
 
Nöden är uppfinningarnas moder och har man inte så får man rätta munnen efter matsäcken liksom. Det går det med. Fixade sonens cykel hos några duktiga gymnasiegrabbar för 300 kr. De bytte kedja och en massa annan fix. Köpte en cykel för 150 kr som också ska lämnas in där. Den behöver byta bromsvajer och få ett nytt ventilgummi. Klart billigt för en Monark eller hur?
 
Har gjort en lista på sånt vi kan behöva till vår nya lägenhet som vi flyttar in i i augusti. Så kollar jag på annonser och försöker hitta det som går där.
 
Nu vill jag ha spegelramar i silver. Men inte åker jag och köper nya inte. Nej jag köper färg och målar de vi har, så får vi se hur det blir. Har fått tips om bra silverfärg. Skulle något fattas så finns ju alltid Blocket.... eller köp och sälj sighterna.
 
Tur för en gumma som jag det! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0