Vilken härlig dag

Tisdagar ni vet... det är mina gulddagar det. Var upp i morse och fixade frukost till sonen och vinkade av honom när han cyklade till skolan. Åt mysfrukost med maken, tittade lite på nyhetsmorgon och tog en promenad i solen med mannen och hundarna. När vi kom hem så gjorde vi oss i ordning, sedan åkte vi till Alfta Rehab (Quren) och åt en hälsosam lunch. Men vad mycket gott de har! Världens bästa råvaror och ett underbart sallads/grönsaksbord. Jag åt en stor sallad och en god paprikasoppa, maken åt sallad och makrill.

Sedan var det dags att åka till jobbet och fira fritidshemmens dag. Var ute hela eftermiddagen och jag tror faktiskt jag fick lite färg i ansiktet.
Slutade kl fyra, sen hem och äta lite och så vidare och hyra släpvagn för att hämta två sköna skinnfåtöljer som vi köpt på annons. De är till sonens spelhörna nere i gillestugan. Han fick välja om han ville ha en soffa eller två fåtöljer och valde fåtöljer så då var det bara för den ömsinte modern att sin vana trogen gå igenom annonserna på Blocket.
Sen i kväll har jag sett på Äntligen Hemma på fyran och nu är det House och sedan dags att sova tror jag. Maken spelar gitarr. En mysig, lugn och härlig kväll i vårt underbara hem alltså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0