Varm om hjärtat

När man bloggar är det svår att ha någon uppfattning om vilka som läser ens blogg. Några vet man ju... några vänner, några bekanta osv som på ett eller annat sätt ger sig till känna. Blev så glad för en kommentar jag fick igår av en tjej som hittat hit och fortsatt följa min blogg.
Uppskattar mycket att få feedback från Er läsare och jag är så glad för varje människa som får ut något av det jag skriver. Det här är ju en blogg som innehåller lite allt möjligt.
Idag har jag jobbat, har haft en helt underbar dag på jobbet. Vi har så fina barn på vår skola och vi har så kul ihop.
Det har varit underbart att få vara med och jobba även på sportlovet.
I kväll kommer mina hjärtan hem! Det ser jag fram emot. I morgon ska vi grilla oavsett väder och sen blir det mellomys för hela slanten.
Maken, den underbara, har städat huset och bäddat rent i sängarna, bytt i kattlådan - något som uppskattades av Max som gick dit och gjorde ifrån sig medsamma. Sabla katt.. Det är bara han av våra katter som envisas med att gå på lådan ibland. Kattjejerna går ut dom och kissar i rabatten.
Ha en skön fredagkväll nu.. hörs mera under helgen eller kanske redan ikväll om jag kommer på något jag måste skriva :))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0