Äntligen

Äntligen har jag tagit tag i mitt hår och färgat utväxten. Nu är hela håret ljust och fint igen. Har beställt tid hos frissan också, så nu ska jag klippa mig och det ser jag verkligen fram emot. Börjar komma ikapp med sömnen nu också så idag har jag känt mig som en helt ny människa. Härligt.
Har klippt klorna på Candy idag och inspirerad av detta så gick jag loss på mina egna hundar med i eftermiddags. Alla utom Jolly som fick klorna klippt för ett tag sedan. Men Dolly, Loulou och inlånade fodervärdshunden Hugo fick sig en duvning. Loulou fick pälsen borstad och tovor utredda också så hon är så tjusig nu.
Dolly tjöt som en tok så fort jag höll i tassen. Behövde inte ens närma mig med kloklipparen så ylade hon så det hördes väl ett par kommuner bort. Tokhund!
Tesrarna var mycket duktigare. Lizzie är hos Hugos matte medan Hugo är här. Meningen är att han ska para en tik, fast det får vi se om tiken går med på. Morrar så fort han nosar på henne.
Snart ska Lilleman och jag se på en film innan det är dags för skönhetsömnen.
Huj!

Kommentarer
Postat av: Nilla

Så då är både hundarna och du fina nu då ;o) Men tänk att det ska vara så läskigt med lite kloklippning och kamning. Rackarns djur!

Kram

2012-01-17 @ 21:12:26
URL: http://nillasdagar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0