Helgen

Helger går fort.... veckorna med tycker jag. Eftersom vi inte haft några barn denna helgen så har vi varit riktigt effektiva maken och jag. Vi har städat och plockat, målat dörrfoder, plockat undan allt somrigt ute, plockat in alla pelargoner i matkällaren för vinterförvaring, bytt gardiner i sovrummet, städat skåp mm

Det är så skönt att få sånt gjort. Det har tagit lite tid att få det som vi vill ha det eftersom jag var så sjuk när vi flyttade in och sedan under våren varit konvalecent. Men nu känner jag att jag har mer krafter så då känns det så bra att kunna få fixa och dona så här.

Maken har lagat avgasröret på Audin så nu ska den besiktigas i veckan och sen ut till försälljning. Det känns riktigt bra tycker jag.

Det som inte känns bra och som är ett stort smolk i glädjen är att vår fina katt Zelda fortfarande inte kommit hem, Hon försvann från Marcelindsområdet i Edsbyn där vi bor i slutet av september.

Alla upplysningar tar vi tacksamt emot och vi har även utfäst en hittelön.

Zelda är en helt blyertsgrå långhårig kattflicka. Hon är sällskaplig och när hon jamar så kan man verkligen tro att hon håller på hungrar ihjäl. Så vår förhoppning är ju att hon duperat nån vänlig själ att ta in henne och ge henne godsaker. Ja ni förstår kanske hur mycket vi saknar henne. Vi hoppas så att hon kommer hem snart.

Så här ser hon ut vår lilla Zelda:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0