2 sopsäckar

Två sopsäckar med kläder har städats ut ur mina 2 garderober. Nu är där prydligt och fint, men inte blev det så mycket plats över som jag trodde. Passade även på att städa ut byrån. Skönt att ha det gjort, men bara att fortsätta ner i klädkammaren. Men det får bli en annan dag.

Det var bara "bra" kläder som städades ut så Erikshjälpen får sig en skrälldus i morgon dom. För övrigt så är det perfekt torkväder även idag så det har blivit ett par maskiner. I morgon hoppas maken få tid att börja måla dörrarma i hallen vita. Det ser vi fram emot för det är liksom det sista som återstår av hallrenoveringen.

Just nu är han och Dolly till Bollnäs för att hämta dottern vid bussen. Hon var till scengymnasiet i Sthlm på audition idag. Jolly tyckte det var orättvist att inte hon fick följa med för hon går och längtar efter sin husse. Men Lizzie är mycket nöjd med att slippa åka bil. Det avskyr hon.

Igår blev alla tre hundarna badade. Lizzie och Jolly blev klippta i både päls och klor också. Pälsen klipptes i en riktigt kort sommarfrisyr så nu ser dom ut som valpar båda två. Sötnosar! Dolly gick raka spåret till grösakslandet och lerade ner sin tassar så hon fick i badkaret två gånger. Jojo så går det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0