Men ååå...

Det är så tråkigt att sortera kartonger, specieltt när man hållit på med eländet i flera dagar. Men nu börjar vi se ljuset i tunneln när det gäller den biten i alla fall. Skönt när allt är på plats.

Så ska vi åka till sopstationen med en massa saker vi ska slänga och Erikshjälpen har i flera dagar fått sin beskärda del av grejer. Nu har vi gjort så mycket praktiskt nyttiga grejer så nu skulle det ju inte skada att få göra nåt roligt också. Typ vinna en resa eller nåt.

Har varit och tränat idag. Det gick bra även om mina leder inte riktigt är med på noterna. Kanske ska kolla upp vad det kan vara. Men jag vill inte ha nå mer diagnoser nu så jag avvaktar nog ett tag. Ryggen sköter sig bra i alla fall, Den får bara lite träningsvärk när jag kör mina pass, men så ska det ju vara.

Just nu ligger jag och vilar ryggen. Maken har kånkat och burit kartonger i olika riktningar. Men nu tror jag att vi ska åka och slänga lite sopor. Tänk vad glad han ska bli då.... stackarn :)

Men jag kan vara envis som en iller jag när jag vill ha saker gjorda och här ska det nu ske snabbt så vi blir av med detta nån gång.

Ha det!

Kommentarer
Postat av: Calma

Hej vännen min

Åhh,vad duktiga ni är,visst är det skönt när man ser ett slut på det

Fast jag tycker det är lite kul oxå,



Ja,man måste kasta fakt,ibl kan d vara svårt,men går ju ej att spara på allt



Skickar stor kram från Calma:=)

2011-03-08 @ 21:00:20
URL: http://calma-s.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0