7 dagar kvar

Idag har jag varit till frissan och klippt topparna. Har även köpt blonderingscreme från Garnier som jag ska färga utväxten med. Hade tänkt beställa tid för fotvård också innan operationen, men det hanns inte med så det blir nog den käre maken som får äran att fila mina fötter så dom blir fina och lättskötta. Skönt att ha sånt där gjort innan operationen tycker jag så slipper man tänka på det. Siktar in mig på att jag kommer att ha ont och svårt med vissa rörelser ett bra tag efter operationen.

Jag har via Johanna hittat en app till min iPhone som är en matdagbok. Jätteenkel att använda och gratis. Den heter ShapeUp och man knappar in sin nuvarande vikt och sin målvikt och så räknar den ut dels vilken takt som är lagom att gå ner i och dels hur många kalorier man då ska äta på en dag. Man ser även hur mycket proteiner, kolhydrater och fett man ska ha i sig per dag och fördelningen på dessa. Otroligt enklet och bra! Nåt som jag uppskattar är att jag även kan knappa in Cambridesopporna för de finns också med när man söker livsmedel. Nåt som t ex Afonbladets viktklubb vägrat lägga till, trots mina ihärdiga påpekanden.

Maken har också börjat använda den här appen och han konstaterade i går kväll att en påse mandel inte var så bra att klämma i sig för det gav honom över 1000 kalorier att plussa på. Mmmm man lär sig mycket av detta.

Hoppas innerligt att detta funkar nu. Jag kommer ju förhoppningsvis att bli mycket mer rörlig efter operationen och kan ta långa promenader igen. Ska bli riktigt skönt.

Måste börja plocka bort julsakerna idag. Just nu vill inte ryggen alls. Men lite smått kanske vi hitter få undan. Vi får se.

Ska vila en stund nu så kanske det går att komma upp lite sen.

Ha en bra dag!

Huj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0