Inspirationen

till att skriva infinner sig inte riktigt idag. Har för mycket strul att lösa känns det som. Största irritationsmomentet är att vår ena bil står i Uppsala och vill inte starta och att vi försökt sälja den men bilhandlarna ska helst ha den gratis. Att transportera hem den kostar skjortan. Så vad ska man göra?

Det trista är att den var servad, fixad och besiktigad u a för ett halvår sen och nu känns det som att det är skroten nästa. Bilar är skit! Ok den är gammal, men den hade räckt för oss att ha som andra bil här hemma. Nu blev det inte så.

Inte rår jag för det själv heller, men kostar gör det ändå och det gör mig sur! Så jag morrar lite här och jag morrar lite där.... inte för att jag tror det hjälper men pysa måste man få ibland. Det finns ingen rättvisa i världen, men intalar mig att det bara är plåt. Men tycker det är trist i alla fall.

Så man kanske är för snäll..... eller för dum.... eller helt enkelt bara arg.

Som Lilla My!

Kommentarer
Postat av: Susann

Klockren man får vara arg och pysa som Lilla My:-). Hoppas allt löser sig...bilar är bra när de rullar...men kan göra en vansing när de inte funkar. /Kram

2011-02-08 @ 23:59:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0