Slutspurt!

Nu siktar vi in oss på slutspurten här hemma. Maken har äntligen fått låna en vettig kakelskärare som även kan dela klinker. Så nu är badrumsgolvet strax klart. I morgon ska väggarna komma på plats och sedan ska vi ringa röris. Han kunde komma med ett par dagars varsel sa han. Nästa torsdag kommer fönsterputsarna hit och nästa fredag ska huset vara helt klart för fotografering. Då kommer mäklaren och sedan ska huset ut till försäljning snabbare än en gris blinkar.

Längtar så att komma på plats i vårt nya hus nu. Har man väl bestämt sig så har man. Jag tror att jag i tanken möblerat alla rum och jag tror också jag har tänkt ut färger och tapeter. Skaffar undan för undan de möbler som fattas.

Dottern ska ha möbler i Ikeas Malmserie i sitt rum. I den fina mellanbruna färgen som de inte längre tillverkas. Tur då att blocket finns.

Lilleman ska också ha Malmserien, fast den svarta då. Sen från att ha ett litet vardagsrum så får vi ett stort och även en gillestuga. Så soffor spanar jag också efter. och köksbord....

Det är en bra sysselsättning dom dagar ryggen bråkar att kolla på blocket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0