Senaste nytt

inte så mycket faktiskt... mer än katten Zeke har flyttat till Järvsö där han ska bo på bondgård och vara lagårdskatt. Brorsan Theo ska få följa med han också men han behagade vara ute på luffen när dom skulle hämtas så honom har vi lovat skjutsa dit när han dyker upp. Hoppas det blir på en tid så dottern också kan följa med och se hur dom bor, för det är alltid lite jobbigt att sälja djur.

Men så är det att flytta från gård till villa. Man kan inte ta med sig alla.

Har hittat ett nattygsbord till dottern på annons. Det ska maken hämta när han är ner till Stockholm i veckan. Hon har en mörkbrun säng (ikeas malm) och ville gärna ha ett nattygsbord som hör till den sängramen. Den har utgått ur ikeas sortiment så man får leta på annons. Har man tur så har man :)

Letar lite annat också till vårt nya, större hur. Ett vitt köksbord som inte är så stort som det vi har idag. Det vi har idag ska stå i vardagsrummets matsalsdel så då behöver vi ett lite mindre till köket. En soffgrupp till gillestugan och två 90 sängar till gästrummet står också på min letalista.

Men är man sängliggande som jag är stora delar av dagen kan man i alla fall göra dem nyttan och leta på blocket.

I badrummet är nästan allt klinkergolv på plats. Blir nog klart i kväll, sedan kommer trespokaklet i mitten av veckan så det bör också bli klart i helgen. Sen är det lite småfix å sen får mäklaren köra igång.

På fredag är det premiär för musikalen Annie där dottern är med. Oj vad dom har övat! Det här kommer att bli kanon så ni som inte köpt biljetter - gör det!!

Nu skiner solen och jag ska nog krångla mig ut ett tag och ta vara på den.

Ha en underbar dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0