Kartonger, kartonger...

Tänk att vi har så mycket grejer och tänk att det tar sååå lång tid att få dom ur kartongerna och på en plats där de ska va. Det tar en otrolig tid när man har en kropp som går i snigelfart. Känns lite tröstlöst ibland.

Men, men.... till slut så är det nog klart.

I dag har mannen varit och hämtat en fin kyl/frys som vi köpt billigt på Blocket. Den är nästan ny och väldigt fin. Större och nyare än den som stod här när vi flyttade in, drar säkert mindre ström också.

Vi fick också tag på en gästsäng och en hög stol till dotterns sminkbord, så nu är det endast ett badkar på minst 160 i längd. Den vi har nu är väldigt kort. Sedan så behöver vi nog en torktumlare också, men det är inte det lättaste att hitta begagnad ska jag tala om, men skam den som ger sig.

Gästrummet börjar att ta form så smått med möbler nu. Ska nog måla och tapetsera där med sen. Yngsta bonusdottern invigde det i förra veckan, men nu är det som sagt två sängar så nu finns det plats för båda tjejerna.

Nu är mannen i mitt liv på väg till vårt förra hem för att röja ur lider och garage. Ska bli skönt att få hem alla grejer.

Om en vecka bör nya bredbandet vara på plats och även Telias tv-utbud. Nytt telefonnummer till vår fasta telefon blir det också.

I morgon ska jag nog ringa till Ackis och kolla om de har nån aning om när operationen blir.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0