Det börjar ta form

Dottern en tid nu önskat sig en Malm sängstomme. När nu bonusdottern ska flytta till egen lägenhet behövde även hon en säng. Så i går var vi ner till Stockholm i möbelaffärer hela dagen. Det är tur att Blocket finns tycker jag. Vi fick tag i en malmsäng, stomme+resårmadrass+bäddmadrass i storlek 120 fär billig peng. Då kunde dottern ta stommen och bonusdottern ta madrasserna. Bonusdottern hade även tingat en vit malmstomme som vi också kunde hämta, Så här ser dotterns säng ut.



Båda tjejerna har nu varsin bra och snygg säng. Det känns jättebra!

Sedan medan vi ändå hade stort släp med oss ner så köpte vi också på annons en bokhylla till vardagsrummet, vilket var välbehövligt eftersom vi haft ett par gamla, inte så snygga där.
Vi köpte 2 st IKEAs Magiker. Och så fick vi en gratis av en annan annonsör som snabbt ville bli av med sin. Så här ser dom ut (den nedre föreställer gratishyllan:


Vi kommer att ställa ihop hyllorna för de långa kommer vi inte att ha plats för så två får stå ihop på en vägg och en på den andra. Belysning var det med också. Jättefint kommer det att bli. Vi har sedan tidigare tv bänken i samma serie. Så det blir ett mer enhetligt intryck nu.

I går var golvläggaren här och spacklade golvet. Sen kommer mattan på idag hoppas jag.

Golvet i övre hallen målade vi vitt så länge. Det ska bli grått så småningom. Men eftersom vi hade vit färg kvar så började vi med det. Så får vi köpa grått senare och måla.

Det är skönt när det går undan och händer mycket i inredningsväg.

Något vi fortfarande väntar på är snickarna till badrummet... känns som jag väntat i 100 år på det nu. Får väl ringa och stöta på... igen...och igen...

Fick tid till en fika på Åbergs museeum i Bålsta med min underbara fd kollega Marita. Det var jättemysigt att ses och babbla en stund. Hann även fixa naglarna i Sollentuna och handla 2 toppar.

Kom hem halv ett i natt. Så man känner sig helt klart lite mör.

Men när mannen kommer hem från jobbet återstår sista fixandet här hemma inför konfirmationsfesten på söndag. Blir nog runt 20 personer på den.

Städning i morgon och handla och förbereda maten. Tur jag har en så duktig och underbar man.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0