Semester när man är trött i själen

Funderar just nu på om jag och lilleman ska åka ner till Löttorp (Öland) redan efter begravningen. Det känns som att det skulle behövas. Att vara i husvagnen på Löttorp är det enda sanna sättet för mig att koppla av just nu känns det som.

I så fall kör den älskade mannen ner oss, hem igen och återvänder med yngsta dottern på midsommaraftonen, eftersom hon har musikalskola och vistelse hos sin pappa dessförinnan. Sedan firar vi midsommar på Löttorp tillsammans och så åker mannen hem, lämnar barnen hos sin pappa, eftersom de ska ha 3 v semester ihop. Mannen blir hemma en vecka och tar hand om gård och djur för att sedan bli avlöst av världens bästa Emma som är så snäll och tar han om allt när vi är borta.

Då blir det en dryg vecka först då jag och lilleman är själva på Löttorp, sedan midsommar där båda de yngsta, jag och mannen är där och sedan blir jag där en vecka själv och sedan kommer mannen ner och så stannar vi så länge vi behagar. Låter gött det.

Dock längst till den 18 juli för då kommer barnen till oss och då blir det andra aktiviteter som händer, om det inte är så att de vill ner igen. Jag har nog ingen svårighet att vara där hela sommaren :) Vi får se hur det blir efter det.

Så nu har jag strukturerat upp det.

Löttorps camping är en kär plats i mitt hjärta. Där har jag tillbringat många somrar när jag var tonåring. Sedan även som mamma med båda mina kullar barn. Barnen älskar också Öland så det ska bli riktigt kul att få vara där länge i sommar.

Hoppas på bra väder för då kommer vi att vara här hela dagarna:

Men livet i vår fina husvagn går inte heller av för hackor. Läsa böcker och vila.... ska bli underbart.

Nu blir det till att planera vad som ska packas med. Skönt att få lite annat att tänka på.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0