Smal och snygg!

Vem vill inte vara det? Ofta förknippar vi ju orden smal med snygg och ordet tjock med ful. Hur många gånger har inte jag och många med mig provat olika dieter och gått ner och gått upp igen......

Det får mig att tänka på att vi faktiskt har rätt att misslyckas. Vi får misslyckas och vi har ändå samma rätt som alla andra att våga oss på och försöka igen.

Det tänker jag göra nu. Jag tänker ge Cambridgekuren en chans.... igen.

Förra gången jag försökte var förr ganska precis ett år sedan. Det gick bra, men så var det andra orsaker som gjorde att jag inte orkade fortsätta. Det som hände då vet jag och det är bra det för det är bra att känna till varför man lade av. Jag hade en 75 % tjänst och fick inte A kassa för dom övriga 25 %. Mannens projektanställning löpte ut och ingen a-kassa. Man kan bli deppig för mindre. Nu blev jag väl inte deppig i ordets rätta bemärkelse, deprimerad alltså, utan mera så var det så att jag inte orkade mig på flera projekt än att hålla min och familjens lilla nos ovanför vattenytan.

Det känns som förutsättningarna och motviationen att lyckas är bättre nu. Eftersom jag pga min rygg blivit väldigt stillasittande och har svårt att motionera så måste det ske genom vad jag stoppar i mig.

Så med en svärmor som är Cambridgekonsulent är det lätt att ta till denna metod. Jag tycker den passar mig rätt bra just nu.

Så det kan bli ett och annat inlägg här om hur det går för mig. Men det är inte mitt hela liv. Jag har en del annat också att skriva om. Med det får blir lite senare.

Känner mig i alla fall rätt nöjd med mitt beslut.

Nu ska jag plita ner några delmål och små belöningar när jag klarat dem. Sånt tror jag på.

Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0