Resten av dagen...

ja hittills alltså. Åkte med mannen in till Bollnäs idag för han skulle hämta en dator på sitt jobb som han skulle fixa och sedan hämtade vi hans mor och så passade vi på att titta in på Röda Korset där jag inhandlade 3 virkade dukar och storhandling på Lidl och kompletteringshandling på Ica.

Är stolt över mig själv! Åt lunch på Krokanen. Sallad bestående av: Isbergssallad, tomat, gurka, röd lök, en matsked keso och en matsked fetaost och så lite räkor ovanpå det. Jättegott var det och inspirerad av detta handlade jag en massa nyttigt på Lidl. Jag försöker äta en måltid per dag och resten Cambridge. För att magen ska kännas bra tar jag även en Proviva för kvinnor som jag tycker funkar bra. Kollade idag och den innehöll inte så många kalorier alls så det gick bra.

Jag har köpt frysta skalade räkor, tonfisk på burk utan olja, kycklingfiléer och laxbitar. Har tänkt göra sallad och toppa med lite av ovanstående. Försöker att äta så lite kolhydrater jag kan. De kolhydrater jag äter består mest av frukt. Kan ta en frukt per dag ungefär. Morötter har jag att knapra på när suget sätter in. Grönt te försöker jag dricka ett par gånger per dag.

Eftersom min rygg och mina leder är i så dåligt skick just nu så blir det inte mycket motionerande så det innebär ju att jag måste vara desto mer noggrann med min mat.

Har bara tagit en Cambridge idag. Ska ta en till senare. Behöver jag tar jag den tredje också eller så hoppar jag den. Vi får se.

Har inte kännt mig så hungrig idag. Det är också en positiv sak. Jag ser fram emot måndag när jag ska väga mig igen och se hur den första veckan gått.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0