Olika dagar

Dagar kan verkligen se olika ut. Idag vaknade jag med värsta huvudvärken och den har inte gått över. Därför blir detta inlägg kort.

Oroar mig idag... det är en sån dag. Oroar mig över min värk och mina leder. Varför? Vad är detta för något? Hoppas få komma till ortopeden snart. Detta med remisser mal v ä l d i g t sakta. Precis som Försäkringskassans utredande. Har inte haft ett öres inkomst på snart 3 månader nu. Vad är det för samhälle vi har? Det har jag frågat 3 av våra riksdagspolitiker idag via mail. Politiker som jag själv varit med om att rösta in. Tycker man ska ställa krav på dom. Skriva konsekvensbeskrivningar och skicka så dom förstår hur det dom beslutar om fungerar i verkligheten. För oss som tvingas leva med deras beslut.

Apropå politik så har jag lovat att ställa upp på kommunlistan detta valår. Folk har nominerat mig. Tack snälla, men vet ni inte att jag är en sån som inte tiger om jag upptäcker att nåt är fel. Eller är det kanske därför? Kanske vi behövs vi också. Vi som vill förändra och påverka och som inte tiger om orättvisor och mygel.

Idag har jag, förutom att jag givit mig på 3 riksdagspolitiker även ifrågasatt en försäkran som man skall skriva under för att stå på ett partis lista. där stod att man förband sig att prenumerera på partiets tidning. Något jag absolut inte har råd med i dagsläget så länge jag är utan inkomst. Dessutom tycker jag inte man kan tvinga folk till sånt. Usch jag blir grymt obstinat av sånt där förmynderi. Det var nån liten farbror som fick den frågan av mig... han satt inte i riksdagen men väl någonstans i distriktet.

Nu har jag morrat klart. Ska uppsöka sängen och försöka vila bort huvudvärken

Tjo på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0