Arbetet fortgår

även idag för att färdigställa huset inför visningen. Oj vad fint det blir. Lister runt nya dörren och lite fixande med väggen intill står på programmet idag. Även påbörja målning av entretrappan. (eller bron som vi säger i Hälsingland)

Dock fortsätter vi att med ljus och lykta leta snickare för att sätta fast ett par skivor på väggen samt lägga ett lager med skivor på golvet.(enligt mattläggaren var detta den enda som behövdes innan hans arbete tar vid) Litet badrum på bara 4.2 kvm, tar nog inte mer än nån timme för den som är van....  Känns tråkigt att visningen hänger på detta. För såväl mattläggare som rörmokare står beredd att göra klart resten. Fattar inte att det kan vara SÅ svårt.

Annars får väl jag och maken slå våra kloka huvuden ihop och fixa till det själva. Det här gör att jag får ont i magen.

Annars flyter allt på fint. Igår lagades kakel i köket, lite målning av vägg och dörr och den stora skillnaden var trappen som blev skinande vit. Jättesnyggt.

Nästa vecka kommer elektrikern och byter ut och drar in nya elledningar i ett av rummen ooch så ska ett fönster till glasmästaren och bytas ut. Matkällaren ska städas ut och i tvättstugan ska ett stort skåp bäras bort och lister sättas upp runt dörren ut.

Sen är det  nog dags för vår mäklare att komma och fota och slänga ut annons. Spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0