Tebax

Nu är jag tillbaks här igen. Det har varit för mycket praktiskt just nu och för lite tid. Men här kommer i alla fall en bild på vårt senaste tillskott i Måldas kattflock. Lilla Zaga, en 3 årig Birmatjej kom till oss i fredags, sedan hennes förre ägare tröttnat på hennes hyss och hon levde under hotet att passera över Regnbågens bro snabbare än beräknat.
Så vi förbarmade oss över lilla zöta Zaga kizzemizz.....



Vi har ju en viss vana av busiga katter vi som har Max (alias Mad Max). Så i jämförelse med honom så är lilla Zaga en västanfläkt ska lugnt tilläggas.

Vi har fler förändringar i djurbeståndet här på Målda. Vår stora häst, varmblodet Hero ska få flytta tillbaka till Delsbo och sin förra ägare Mia. Han blir inte så ofta riden här sedan Indy kom så vi tog ett gemensamt beslut att försöka hitta ett nytt hem till honom. Vi blev jätteglada när hans förra matte ville köpa tillbaks honom.

Hero flyttar på måndag om en vecka. Kanske russet Grymling kan få ha sin grimma ifred framöver. Jo för ett av Heros största nöjen är att slita av Grymling hans grimma. För det mesta med trasigt resultat. Så när Hero flyttat ska vi köpa ny grimma till Grymling.

Flizan, som givetvis måste stava sitt namn med Z nu när vi har Zorro, Zelda och Zaga. Alla fyra är ju långhårskatter och alla har ett Z i namnet. Korthårskatterna är två till antalet och börjar på bokstaven M. Max och Mimmi.

Jo, Flizan har varit ute på äventyr och träffat en grå långhårskatt. Här på gården går han under namnet "gråkatten" och är en förvildad hemlös katt. Om det är som vi tror så lär Flizan få bebisar runt vecka 21... så vill ni tinga långhåriga kattungar går det bra att göra det här och nu..... ;))

Nu ska jag återgå till det praktiska igen. Ner i tvättstugan med andra ord...

Tjo sa en ko!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0