Passar på

att skriva några rader under tiden som mannen ser på "hunnhuvvena" alias Scrubs på tv. I dag har vi varit hela dagen på stranden och allt som oftast i havet också. Riktigt skönt var det att få bada och sedan lägga sig och sola på den varma handduken.

I morgon ska också bjuda på strålande väder så det blir stranden då med. Sedan ska vi packa ihop så mycket vi kan för tidig avfärd mot hemmet på Målda på lördag morgon.

Vårt lilla russ Grymling är för glad i mat och har ätit för mycket gott gräs så han fått ont i hovarna. Fång heter det för er som inte är hästfolk kan det vara bra att veta vad jag kommer att prata om framöver. Som tur var så var det inte så farligt hade veterinären sagt utan han fick medicin, ska hållas inne och äta med måtta och stå mjukt och så ska husse få värka hovarna på honom när han kommer hem så ska det nog gå bra.

Tack och lov för att vi har vår underbara katt-Emma som är rådig och ver hur man gör när djur inte mår som dom ska. Tack vare henne så har mannen och jag kunnat vara här på Öland och ha det gott i nästan 2 veckor.

Nu ska vi gå och kissa.... mannen och jag på Dallas och Dolly på Gräset.....

Sen ska vi sussa så gott!

Ha det så bra och sov gott ni med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0