Första i första

Kom väl hem runt halv två i natt skulle jag gissa. Mådde illa som jag alltid gör numera så fort jag ätit. Fattar inte varför... NEJ gravid är jag absolut inte. Men den känns nog ungefär likadant (för trots fyra barn så har jag knappt mått illa alls då... kanske får igen det nu då).
Nåväl efter att det åkt hiss i halsen några timmar somnade jag utmattad och drömde mardrömmar. Befann mig tillsammans med diverse bybor på medeltiden och skulle rädda något. Minns inte vad. Men minns att "fienden" byggde en jättelik riddare med rustning (av robottyp) under vallgraven i en borg... det ni.... Tror man skulle kunna göra en film av den drömmen..... Min stackars sambo fick lov att lyssna på min berättelse innan jag återigen skulle göra ett försök att sova. Halv 8 gav jag upp. Tog två Tramadol och slocknade utmattad och sov till halv 11.

Sen har jag mått hyfsat idag. Åt frukost halv ett och middag mot kvällen. Var så hungrig och det var så gott. Sen var det kört igen. Mådde illa som sjutton.... kunde inte vara kvar i köket för där luktade det ju mat.... Gick upp i sovrummet och skulle se på Tv, fick besök av sambo och tonårsdotter och chipspåse.... då åkte det hiss igen... jag lovar.... tålde inte lukten av chipsen och höll på spy. Smetade desperat Tigerbalsam under näsan och fick massage på magen av sambon (men först fick han tvätta chipsfingrarna - hua)

Så nu mår jag hyfsat igen. Inbillar mig att denna berg och dalbana beror på att jag gått ner från 400 mg Tramadol till 100, Är väl som nån sorts avgiftning..... läskigt..  Men ryggen känns rätt ok nu och det är skönt. Gäller bara att vara försiktig så jag inte får dom där diskbråckskänningarna igen.

Nu ska jag se lite James Bond med sonen i stället för saga.. tänk vad sent ungar är uppe när det är helger.

Men snart är det natti natt...

PS Illamåendet har sitt goda i att jag tappat några kilon.... kan ju vara bra med tanke på att den bör tappas några såna så jag kommer i den klänning jag ska komma i till sommaren...

Där fick ni nåt att fundera över ;))))

Kram kram

Kommentarer
Postat av: linda

:)

2009-01-02 @ 14:16:37
URL: http://lindaass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0