Stackars Maxon

Har precis kommit hem med en mycket groggy lite kissemiss. Max har varit till veterinären idag och blivit kastrerad. Maxon Guldöga med hjärta i pannan, men utan kulor numera.... stackars pojken....

Han ligger på sin filt vid kökselementet och ser eländig ut stackarn. Syster Flisan är mycket bekymrad för honom men lyckligt ovetande om att det snart är hennes tur. Nästa månad ska Flisan också kastreras, id märkas och vaccineras. Precis som brorsan gjorde idag. Dock är det ju ett större ingrepp på små kattfröknar än små kattpojkar, men inte är kattpojkarna mindre lidande för det inte...  Funderar på att vaccinera storkatterna på samma gång som Flisan och id märka Zorro så är alla genomgångna och klara.

Sen efter jul ska alla hundarna vaccineras...... hå hå ja ja..... skulle också behöva möta en sån där gubbe på byn som Marie och Candy mötte på stan igår som stoppade en  femhundring i munnen på Candy..... Inte är det billigt att ha djur... men anyway... VAD är egentligen billigt nuförtiden???

Djuren ger en så mycket glädje så det är värt varenda krona i alla fall, så det så!

Ikväll ska dottern på ridskolan med nyskodd Hero. Tror det var hopplektion och det ska sannerligen bli spännande att se hur han klarar det, den gamle travaren ;)

Men dressyren gick ju rätt bra.... han är villig att lära i alla fall... inte så mycket egna idéer och infall som Ponnypolarn.

Nu ska jag slänga ihop lite mat så sambo och dotter får något i magarna innan dom ska börja lasta häst...

Tjillevippen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0