Löttorps camping - en dagsfärsk rapport!

Nu tänker jag dra på mig tantrocken igen, den blommiga ni vet, och hötta med min käpp och rämja: "Annat var det förr!!!!!!!"

Här tycker de nya ägarna med herr Öholm i spetsen att det är lågsäsong! Trots att det bara är ett par dar kvar till Midsommar. Som en följd av detta så går det inte att handla ett enda dugg nånstans här. Det satt ca 5 flaggor med texten "öppet" på dörren till affären så vi trodde i vår enfald att vi efter 5 dagars semestervistelse här äntligen kunde få oss en glass i alla fall, men icke. Stängt fortfarande!!!

Inte ens en glasskiosk finns det här. Tur man har tålmodiga barn! (men en inte SÅ tålmodig mamma kan tilläggas)

En nybyggd restaurang finns förvissor och den skryter man gärna med i annonser. Förra året fanns det ingen mat i den trots att vi faktiskt var här under högsäsongen (fless) då. Men stor och fin var det... jooo då.Som Stockholms Centralstation under de timmar de har stängt. Det ekade där. En svettig man stod vid disken... vad han var svettig för kan ingen människa begripa. Inte jobbade han ihjäl sig precis.

Men jag tänkte väl ändå att det skulle bli fixat till denna sommar, men det såg lika gapande tomt ut när jag och dottern var in för en stund sedan. Glassdisken hade t o m skynke på sig.

Öholm lär ha sagt att det var slut på gratisätande här detta året... tydligen är det slut på ALLT ätande, även för den delen av oss gäster som mer än gärna betalar för sig.

Pratade med anländande gäster igår som blivit lovade vid bokning av stuga att badet"Kanans land" skulle vara öppet och att de skulle få åkkort dit. Så när de åkt 70 mil hit ner med barn och allt så visade det sig att detta plejset inte heller hade öppet.

Tvättmaskiner finns... det vet vi alla som har bott här... men tyvärr fungerar de ej...  -"Oj då", sa farbror S.Ö. - "det hade vi blivit lovade..." Men Herregud!!! Ska man driva en Camping måste man väl för jösse namn se till att saker som inte fungerar blir fixade illa kvickt.

Toaletterna är ett annat sorgligt kapitel. Hälften är upplåsta, men man städar och sätter i nytt papper bara när man själv vill... inte när det behövs. Följaktligen så var i alla fall toalett nr 10 på Dallas servicehus utan toapapper hela helgen. Hur det var på de andra vet jag inte för jag undviker att gå in på dem för risken är att man inte kommer ut igen eftersom låsen går i baklås ideligen.

I duschen får man betala för varmvattnet. Det är inte värt att kallas varmvatten ens för det är fisljummet.

Gick hem med en huttrande son härom kvällen.

Det senaste vi just märkte är att kallvattnet som man hämtar vid campingområdet hade en mjölkvit färg. Så det vågar man ju inte dricka.

Trots detta så hoppades vi på att det nog blir bättre när den berömda högsäsongen inträder, så mannen var igår upp till receptionen och frågade om vi fick göra om vårt boende till säsongsboende. För vi räknade ut att det skulle vara billigare än om vi bor här några veckor till vanliga dygnspris.

Men det var ytterst tveksamt. Trots att denna camping aldrig haft fullbelagt sen det glada 70-talet. (På den tiden när det var bättre alltså). Så hellre än att man ger folk säsongsplats och därmed i alla fall vet att man har en fast bokning hela sommaren, så tvekar man och talar om att då får ni betala, detta och detta och detta....plus att vi ändå inte skulle få tillgodoräkna oss den vecka vi redan förskottsbetalat. Förskottsbetalat har vi heller aldrig gjort... men nu vankas andra tider... precis som den berömde mannen yttrade sig i tidningen förra veckan.

Men man kunde ju hoppas att förändringarna innebar att det blev bättre och inte sämre... men så var inte fallet... tydligen!

Så för vår del blir det kanske så att vi fortsätter till Skåne.... eller Västkusten.... Mellbystrand eller Strömstad kanske... vem vet... eller så kanske det blir lite uppryckning här och då kanske vi stannar ett tag till...

.... och dygnsbetalar.... för det blev avsevärt billigare än en sent anmäld säsongsplats när dom räknat färdigt....det behövde man sannerligen inte vara mattelärare för att kunna räkna ut.

Så därför skriker arga tanten denna gång: KOM HIT BRÖDERNA SAMUELSON OCH VISA HUR EN CAMPING SKA SKÖTAS!!!!!  Kjell... var är  du????? Du behövs!!! Muäääääääääääääääää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Kommentarer
Postat av: Janne

Ojojoj - sitter här och får huvudvärk å dina vägnar. Du och din familj som dessutom är värda en underbar semester. Mellbystrand har jag varit i och kan rekommendera, men det kan nog choka till sig där framåt helgen om det inte redan är fullt. Önskar jag visste om syrran är i sin stuga där, annars hade ni fått låna den...kan ju ringa och kolla om du vill.

2010-06-22 @ 17:37:38
Postat av: Anonym

Jamen kom hitness da!

2010-06-22 @ 18:51:38
Postat av: Monika

Nä, vad besviken och sur jag blir :( Pinsamt, hur kan man driva en camping på det viset??

Har bara varit där 1 gång, 1 vecka 1987. Vad jag kommer ihåg var allt "normalt" då. Dessutom hade mina väninnor och jag en underbar andlig resa. Men det var tydligen på den gamla goda tiden.. ;)

2010-08-22 @ 04:27:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0