Helnöjd!

Jag är SÅ nöjd med mig själv idag. Efter en skön sovmorgon så tog maken och jag en Cambridgeshake och en kopp kaffe till frukost och så gick vi en långpromenad Ullungen runt. (Ullungen är en sjö, för den som inte känner till Bynns geografi :)) 1 timme och 45 minuter tog det idag. Solen sken och det var så härligt!
Väl hemkommen var jag mest törstig så jag gjorde i ordning en stor tillbringare med vatten med lite färskpressad citron och lime i. Så satte jag mig i solen på altanen i en baden-baden som min gulliga man tog fram åt mig och drack vatten. Sen tog jag ett långt härligt bad och drack en kopp grönt te med färsk ingefära.
Nu är maken och handlar, sen ska vi äta helgrillad fläskfilé med goda tillbehör innan vi åker och plockar upp svärmor. Vi ska tillsammans med mina föräldrar gå på "Minns du sången" på Salemkyrkan i kväll.
I går somnade jag kl nio, det var riktigt skönt att få sova så länge som jag gjort i natt. Jag kan tänka mig att jag somnar ovaggad i kväll med. I morgon blir det en ny långpromenad med stavar och make.
Bilder glömde jag att ta i dag. Vi gick väl för snabbt för det :)) Får se om jag bättrat mig till i morgon.
Trevlig lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0