Fram och åter

Blåser ner till Stockholm en snabbis i morgon och lämnar Lilleman hos hans pappa, för det är pappahelg för honom. Så passar vi på att lämna store sonen A´s bil till honom och hämtar även upp Lillemans nya telefon hos en av bonusdöttrarna. Bäst att passa på att göra så många saker samtidigt medan vi ändå ska ner.

Snälla E kommer att vara hos oss och passa djuren. Ja de där två illmonstren med vassa tänder också. Valparna med rätt att döda. Rackarns vad vilda de är och vilka vassa tänder de har.

Igår tog sig hanvalpen för med att bita upp en katt. Tur för honom att det var tålmodiga Flisan, som haft kattungar själv en gång. För hon fann sig bra länge, men till sist bet hon tillbaka, fast bara försiktigt. Då gav han sig på hennes baktassar i stället, för de sitter ju en bit ifrån huvudet.

I morse skulle han testa samma sak med katten Mimmi. Tjong sa det så kom tassen farande, valpen ylade och kände sig mycket förorättad. Ingen skada dock som tur var.

I början var tiken mest framåt och hanen lite mer avvaktande. Nu är det tvärtom. Han far fram mellan högt och lågt, biter i allt han kan.... inte konstigt att mamma Dolly hellre sitter på sängen och glor än att umgås med "dom där".

Medan vi ändå är inne på djurtemat så kan jag meddela att tesern fortfarande morrar åt fästmannen men att vi hoppas kunna para henne i morgon. Zelda är fortfarande på rymmen. Men vi vet var hon snor mat någonstans. I ett hus på Ullungsforsvägen har hon hittat en veranda med kattmat där hon varit och ätit. Så jag hoppas snart få ett telefonsamtal att någon fångat in henne. Vi saknar vår fina kisse.

Själv är jag ordentligt trött så nu blir det ryggläge och tv en stund.

Ha det gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0