Tillbaka

I morgon ska jag tillbaka till Stockholm Spine Center på återbesök. Jag tror det blir en röntgen för att se om benläkningen gått bra och hur skruvarna sitter. Hoppas få med mig en bild av min ryggrad också. Så ska jag träffa kirurgen som opererade mig. Det blir riktigt spännande att se hur allt förlöpt.

Sedan ska vi åka och hälsa på min stora dotter och mitt fina lilla barnbarn Vendela. Mormors gull! Åååh vad jag längtar efter dom! Stora sonen är i Luleå och pluggar så honom får vi träffa en annan gång.

Innan vi åker hem ska vi till Vallentuna och hämta vår bil. Får hoppas att det blir en bil som håller nu med tanke på all otur jag hade med den förra dragbilen.

Har börjat planera Öland så smått med. Åker nog dit efter midsommar. Hoppas maskineriet på campingen fungerar bättre än förra året och att farbror Öholm blivit varm i kläderna. Annars får vi hoppas att nån mer rutinerad tar över. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Annat var det på Samuelsons tid. Dom kunde sköta en camping dom. Jag skrattar lika gott varje gång Jard berättar hur han och brodern Olle hade till uppgift att tömma utedasset på -70 talet, Hövva!

I dag är det 1 maj. Denna dag tänker jag på min morfars syster som brukade ringa och kolla så vi INTE hissade flaggan. Hon var inbiten centerpartist hon. Själv minns jag hur jag som 19 åring höll på att åka på en propp av en demonstrant i Stockholm när jag frågade varför de inte hade något plakat där det stod: Frihet Afganistan (som då var invaderat av ryssar). Jag tyckte väl att man kunde ha ett sånt plakat också när man hade en massa andra länders namn. Men han ansåg nog att det var skillnad vilken sida som invaderade. Själv fick jag lägga benen på ryggen innan smockan kom. Hetlevrad farbror var det... kanske därför han var röd. Ha ha ha

Näpp nu ska jag inte gräva mer tillbaka "in the old days" utan återgå till dagens fixande.

Avslutar med en hälsning ifrån hunden Jolly. Hon tycker att smällar borde förbjudas. Det tycker jag med. Alla som har sett en hund ligga under ett bord och darra och vägra gå ut i ett helt dygn borde fatta att smällare är ett idiotiskt påfund! Så det så!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0