Gnott som en iller

Det är vad jag har gjort idag. Jag har fortsatt rensat i rabatter och så har jag och maken grävt upp och lagt igen ett litet land som vi inte vill ha och tagit växter därifrån och planterat i vår stora rabatt. Riktigt fint blev det. Har funderat lite vad vad jag vill fortsätta att plantera så småningom (Rom byggdes ju inte på en dag - inte min trädgård heller :))

Maken är fantastisk! Det är han som står för grävandet, för det är lite för tungt för min rygg. Men tänk att min rygg faktiskt håller numera för att rensa i landen så mycket som jag gjort idag. Det känns så bra. Vem behöver gym när man har trädgård? 

Det har varit soligt och varmt idag och inget regn, vilket har inneburit att maken och jag kunde luncha i trädgården. Det var ett skönt avbrott i allt jobbande.

Så har jag plockat av den ena vinbärsbusken. Den andra var inte riktigt mogen utan får vänta någon dag till. Drygt en liter blev det och jag tänker nog göra lite vinbärsmarmelad, ev blandat med lite rabarber. Fick för mig att det skulle vara gott ihop. Maken har handlat blåbär och jordgubbar som vi tänker ta till mellanmål. Maken jobbar på bion i kväll så det blir sen middag för oss. Dvs Barcelonesisk middag, som vi brukar säga när vi äter middag senare än svenska normaltider.

Det stod ingen intervju med dottern i Aftonbladet idag. Synd, men det kan ju vara så att de ska ha den till nåt senare reportage.

Nu ska jag käka mellis och sen ett bad, efter det så är det soffan och tvn som gäller!

Ha en fortsatt trevlig dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0