Baddag

För våra hundar har det varit en baddag idag. Alla har åkt i badbaljan, en efter en. Så rena och fina blev dom och luktar så gott. Loulou har blivit lite friserad och Lizzie har blivit kloklippt. Bra när solen skiner ute så torkar de snabbt. Alla tre långhårshundarna har korta sommarfrisyrer och vavvan ser väl ut som hon alltid gjort. Även om hon blivit lite rundare i sommar.

När mina barn var små så brukade vi läsa en bok som hette Rundhunden och bottelösa dammen. Dolly har vissa likheter med rundhunden.


Rundhunden var så rund, men hade så smala ben. Hon ville ha ben som hundkompisen Bulliga Berta. Hon hade så tjocka ben så den gick inte ens ner ett grässtrå i stövelskaften när Bulliga Berta hade sina stövlar på sig.

Långhårshundarna verkar inte kunna bli tjocka. Fast Lizzie verkar gå några tjocka veckor till mötes för nog är magen en aning rund efter dejten med Hugo.

Vi pysslar så smått i maklig takt här hemma. Verkar vara svårt att få upp farten efter 2 vecckor på camping. Men vem har sagt att allt behöver vara så bråttom? Vi tvättar, plockar in saker från husvagnen, tar världens längsta och senaste frukostar, som givetvis föregåtts av långa sovmornar. Är det semester så är det, eller hur?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0