Sol ute, sol inne

Å nu lyser solen äntligen ute. När jag satt och åt frukost i morse så såg det ut att bli molnigt, men nu verkar det spricka upp.

Har fortfarande träningsvärk. Envisades med att ta två promenader i går med. Den sena kvällpromenaden borde vi ha fotograferat. När maken tog i kopplen och kallade på hundarna i hallen så var det inte bara tre glada hundar som radade upp sig utan även tre katter. Max, Mimmi och Zelda ville med på promenad i går kväll också. (dom var med kvällen innan med). Så på katters vis ömsom gick och ömsom sprang de. När vi gått knappt hälften av vägen anslöt Flisan till gänget, så på promenad var jag, maken, tre hundar och fyra katter. Behöver jag säga att vi tog upp hela vägen? :) Kändes nästan som Bodils minicirkus, ha ha :)

Idag ska jag ta det lugnt, förutom de obligatoriska promenaderna. Kanske jag ska göra ett aktivt försök att beställa gardiner till vardagsrummet. Funderat lite över blommor också. Har bestämt mig för Saint Paulor i köksfönstret i alla fall. Så hoppas jag dom är fina där tills Pelargonsäsongen börjar. För snart kan man plantera Pellissticklingar - det ser jag fram emot.



Här en av mina favoriter Appleblossom. En annan favorit är förstås Mårbackapelargonen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0