Borta

Nu är äntligen stygnen borttagna. Det gick jättebra och det hade läkt så fint. Det finns många fördelar med att stygnen är borta. Men det bästa av allt är att jag äntligen får krypa ner i badkaret och bara njuta. Nu har jag just klivit upp ur badet och fast klockan bara är fem så har jag krupit i det fina vita nattlinnet som jag fick av maken innan jag åkte in på sjukhuset. Vill inte att något ska skava mot ärret nu när bandaget är borta. Det känns lite när byxlinningen skaver emot. Jag ska be maken ta en bild som jag kan lägga ut senare.

Idag har vi kunnat sitta lite i solen på altanen. Maken gick ut i morse och skottade bort all snö. Det var så skönt att äntligen känna solen värma ansiktet, höra takdropp och fåglar som kvittrar.

Efter besöket på vårdcentralen var vi och handlade. Sedan blev det sen lunch bestående av Tillmans blodpudding, bacon, keso och mammas hemlagade lingonsylt. Mums! Jag har alltid haft svårt för blodpudding, men Tillmans är jättegod.

Dottern är hemma och är förkyld och eländig idag. Men hon har lite böcker hemma som hom jobbar i. Gäller att inte komma efter nu när hon går i nian.

Själv är jag jättetrött som vanligt. Har försökt att sova lite middag, men eftersom jag håller på att sluta med smärtstillande så känns kroppen alldeles för ansträngd och pulsen känns lite hög. Så det ät lite svårt att koppla av.

Ska försöka med lite Lars Roos (hissmusik enligt maken), men jag somnar så gott till det. Kanske kan slappna av en liten stund i alla fall.

Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Nilla

Tänk att du äntligen har fått bada :o) härligt! Och sitta i solen och höra på takdropp, och fågelkvitter det är väl härligt. Låter som en bra dag.

Kram

2011-02-02 @ 17:55:34
URL: http://nillasdagar.blogg.se/
Postat av: Elisabeth (Lisa) Eriksson

Skönt att höra att allting går så bra framåt. Kram och hälsa

2011-02-02 @ 18:37:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0