Dörrar och kök

Idag har vi varit på Byggmax och kollat på dörrar till våra sovrum. Så snart hoppas jag ska vi äntligen byta ut de hemska 70-talsdörrarna. Härom dagen funderade vi lite omkring köket med. Det ligger lite längre fram i våra planer, men planera och fundera kan man ju göra ändå. Just nu funderar vi över tre olika luckvarianter. Ståt, Lidingö eller Ädel vit alla från Ikea. En mörk bänkskiva vill jag gärna ha också och nytt kakel. Vitt, vitt, vitt ska det vara.

Det vi däremot köpt idag är tapeter till fondväggen i vardagsrummet. Vi hade ett presentkort på Rusta som fick komma till nytta nu, Det blir väl bilder på det när vi blivit klara, den är i alla fall mörkbrun med blommor och fåglar på. De övriga väggarna ska bli vita. Å det ska bli skönt att få lite mera gjort här hemma.

Har skaffat en grind till trappen med. Den ska jag vitmåla. Bra att inte hundarna rusar dit ner och stökar.

Ja nog finns det att göra. Man behöver inte vara sysslös. Men vi skyndar i vår egen takt vi. Bäst så!

Ha en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Göran

Eftersom vi gjorde om köket förra året har jag ett litet tips: Järfälla kök och lackering gör luckor till IKEA-stommar - om IKEA:s utbud inte riktigt faller en på läppen... Helt ok priser och service också... Vet ju inte hur det är med leverans utanför Stockholm förstås...

2011-08-08 @ 22:42:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0