Nu läll!

Men nu läll är det på rull här med allt som jag väntat på. Röris var här och satte nya rör där dom "glömt" förra gången. Så nu är hela huset stambytt. Anticimex har varit här och besiktigat huset för de nya köparna och allt gick bra där med. I em ska det skrivas köpekontrakt för vårt nya hus, då får vi säkert besked om hur det går för de som flyttar ut och när vi kan tänkas börja plocka in lite av våra möbler. Fram till dess fyller vi på i garaget med lådor och lådor och lådor och en och annan möbel.

På tisdag kommer världens bästa Emma och hjälper oss med att plocka ur köksskåpen. Hon är verkligen världens bästa Emma! Hur skulle vi klarat oss utan henne. Änglar finns - jag lovar!

Å vad skönt det ska bli när detta är klart! Ser verkligen fram emot det! Sen får vi tapetsera och måla under tiden vi bor där, det inser jag ju, men det har vi ju gjort här med så det ska väl inte vara några problem.

I hallen ska vi måla trätaket vitt, lägga in ny matta och tapetsera, (funderar på den grå mattan vi har i hallen idag och den grå-vitrandiga tapeten vi har i köket idag) spalje och ledstång ska vitmålas. I köket ska vi ta bort överkåpet till bardelen i köket i bästa Simon & Tomas anda. Sedan ska väggar målas, köksluckor målas, skåpknoppar bytas och nya bänkskivor.

Vårt och dotterns sovrum ska tapetseras. Båda med en fondvägg och i övrigt vita väggar. Lillemans rum är redan nytapetserat så det får vara som det är där. Kanske en fototapet så småningom som han själv får välja.  I badrummet uppe så byter vi helt ut porslinet, men låter väggar och golv vara så länge. Ser rätt bra ut trots att det är våtrumsmatta/tapet. Vi köpte ju en fin kommod med skåp och två handfat på annons. Bidén slänger vi ut (usch och blä för såna 70-talsreliker). Vi köper en ny toalett och letar badkar på annons. Vill helst få tag i ett bubbelbadkar till vettigt pris. Får se hur vi lyckas. Annars blir det väl ett vanligt.

Vardagsrummet ska tapetseras, nere i gillestugan ska det bli vit färg på alla furuväggar (Blä vad jag hatar furu).
I gästrummet ska också furupanelen vitmålas och så ska vi köpa en 90-säng där så har vi två stycken.

Duschen nere är helt nyrenoverad med klinker och kakel och även toaletten är jättefin så där behöver vi inte göra nåt. Förråd, tvättstuga och övriga ytor nere blir det väl att rolla väggar vita och golv grått. Tror det blir bra det.

Ska som sagt lägga ut bilder så småningom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0