Snörvel

Tror jag gått och blivit lite förkyld, näsan rinner men känner mig inte dålig som tur är. I går hände nåt läskigt! Vi hade besök av en gnagare (råtta eller mus??) under diskbänken. Tänk att vi bott på en gård på landet i 3 ½ år och inte sett skymten av någon (mer än katternas byten) och så flyttar vi till ett villaområde på byn och så vips dyker det upp en. Märkte det när jag skulle ta ut soporna, omslagspappret från smöret låg bredvid i småsmulor. Först trodde jag att någon varit slarvig och missat när de slängt skräp, men snabbt blev jag varse när jag även såg råttskit bredvid. Katten Max rycktes snabbt ur sin slummer och placerades under diskbänken och han dök snabbt in i nåt skrymsel bakom och försvann helt och hållet. Jag hörde hur han rumsterade om, men råtteländet hade nog tagit til flykten för han kom fram igen utan byte. Sedan kom de andra 3 katterna i tur och ordning och nosade med, men inget byte. Så i natt blir det råttfälla bakom stängda dörrar och kommer den ut i köket så lovar jag att den kommer att få ett varmt bemötande av 4 katter som inget hellre vill än att rädda sin matte, som förmodligen står på en stol och skriker.

Då blir det hej då med den råttan.

Nä nu ska jag prata om nå trevligare. I går blev alla Tv apparater och datorer och annan teknik ordentligt och prydligt inkopplade av min duktige make. Härligt! Det är mycket jobb med sånt när man fyttar. Sen så tänkte han börja riva tapeter i köket. Men dom måste ha varit limmade med superlim för de största bitarna man fick bort var små som en tumnagel. Dessutom är det strukturtapet så det går inte bara att tapetsera över heller. Men skam den som ger sig. Har sprayat lite vatten på ett ställe för att se om den släpper lättare då, det har Arga Snickarn lärt mig att man ska göra. Bra att glo på TV ibland!

Nu ska hundarna få kissa lite och sen får vi se vad jag hittar på. Tjatar på Akademiska kanske, som omväxling... hö hö hö

Go dag på er alle fölk!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, kolla den här :) Den är SÅ galet rolig! Bäst är när alla sitter i ett hörn och de skickar fram den "tuffaste" lilla svarta - haha!

2010-11-22 @ 13:59:28
Postat av: Anonym

Glömde länken :)

http://tv.expressen.se/galna%2Bklipp/1.2219667/kaos-i-kattganget-ratta-till-attack

2010-11-22 @ 13:59:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0